uno form inngår nytt samarbeid med TONI Copenhagen

«Vi står for de samme verdiene rundt kvalitet, håndverk, dansk produksjon og tidløs design, så det er helt opplagt at vi samarbeider», sier uno forms salgsdirektør Peter Bisgaard.

uno form har inngått et samarbeid med den tradisjonsrike danske produsenten av armaturer, TONI Copenhagen – bygget for hånd i København siden 1918. Dermed legger uno form til et nytt luksusmerke til dem som kjøkkenfirmaet allerede samarbeider med, under konseptet «Danish Design Destination». Samarbeidet betyr at TONI Copenhagen fremover vil være representert i alle uno forms butikker på tvers av alle markeder.

«Vi ser en sterk synergi mellom uno form og TONI Copenhagen, som begge står for en sterk forankring i historien vi er en del av, men som også er i kontinuerlig fornyelse. Den historien kan vi formidle enda sterkere ved å presentere universene våre i en sammenheng», mener salgsdirektør for uno form, Peter Bisgaard.

TONI Copenhagen er Danmarks eldste produsent av armaturer til bad og kjøkken. Virksomheten ble grunnlagt i 1884, og siden 1918 har produksjonen av de legendariske håndbygde armaturene foregått i det samme verkstedet i København. 

«Vi ser på samarbeidet med uno form som et viktig strategisk partnerskap, der vi begge bidrar til en sterk synergi, som bl.a. er basert på kvalitet og dansk design. Jeg ser frem til å bli en del av uno forms studios i samarbeid med alle medarbeiderne i uno form, og jeg er glad for at vi kan komplimentere hverandre på flere parametere. Kundene våre har dermed muligheten til å oppleve de historiske designene og overflatene våre på nært hold og i en setting der dansk design står i høysetet og hvor armaturene naturlig blir en del av det.  Etableringen av samarbeidet støtter også de kommende lanseringene våre av nye produkter som er rettet mot våre felles kunder»,sier direktør for Toni Copenhagen, Mark Christiansen. 

Danish design destination

uno form ble stiftet i 1968 da Arne Munch forenklet oppfatningen av god kjøkkendesign, og fra kjelleren sin i Kgs. Lyngby skapte den ikoniske kolleksjonen «Classic», som forener de stolte danske håndverks- og designtradisjonene i en tidløs designklassiker. uno form er i dag et av Danmarks sterkeste kjøkkenmerker med kjøkkenstudioer over hele landet, samt i Norge, Sverige og Belgia.

«Samarbeidet med TONI Copenhagen styrker ønsket vårt om at besøkende i et uno form-studio skal oppleve å gå inn i en 360-graders opplevelse av det beste dansk design har å by på – det vi kaller «Danish Design Destination», sier Peter Bisgaard.

I tillegg til de verdenskjente armaturene, vil uno form også vise frem TONI Copenhagens andre produkter, som Heritage Collection, som omfatter speil, knagger, håndkleholdere og annet tilbehør til kjøkken og bad.

Samarbeidet er bare det siste i en rekke av partnerskap som uno form har inngått med eksklusive designmerker. Nylig presenterte uno form et samarbeid med Carl Hansen & Søn, og de samarbeider også med for eksempel vola, Mater Design, ANOUR og Eberhart Furniture.