Danish design destination

Et besøk hos uno form er en helhetsopplevelse, der vi presenterer våre løsninger til kjøkken, bad, garderobe og vaskerom i et naturlig og hjemlig miljø. Derfor samarbeider vi med en rekke nye og klassiske danske kvalitetsmerker som deler vår lidenskap for kvalitet, håndverk, design og holdbarhet. Vi vil være din designdestinasjon, der du får inspirasjon til innredning og kan kjøpe det du liker, uansett om det er et kjøkken eller et spisebord. Dette er vår måte å understøtte historien om Danmarks stolte tradisjon for design i verdensklasse.

Klassisk kjøkken i eik med hvite høyskap
Kjøkkenøy i eik og høyskap i matt sort laminat

Designmøbler

Du finner utvalgte design fra Mater og Eberhart Furniture side om side med uno forms snekkerkjøkken.

Belysning

Det er viktig å tenke lys inn i utformingen av kjøkkenet. I våre kjøkkenstudioer kan du kjøpe utvalgte design fra Louis Poulsen og Anour.

Benkeplater

Marmor, kvartsitt, granitt, stål, tre, Corian eller keramikk? Sammen med Mølballe tilbyr vi unike og eksklusive benkeplateløsninger til kjøkkenet ditt.

Hvitevarer

Nyt hverdagen på kjøkkenet med dampovn, vinskap og benkeventilator. Sammen med Gaggenau, Miele og BORA sørger vi for en løsning som matcher kjøkkenets utforming og din hverdag.

Hetter

Hetten er med på å skape ditt kjøkkendesign. Det er derfor viktig å ha en vakker og stilig, men likevel effektiv avtrekkshette. Sammen med trepol tilbyr vi flotte og funksjonelle hetter.

Armaturer

Armaturen på et kjøkken må være praktisk, da det ofte arbeides mye rundt vasken når man lager mat. Men det betyr ikke at du må gå på akkord med estetikken eller funksjonene. Sammen med Quooker, vola og TONI Copenhagen tilbyr vi en rekke muligheter til både kjøkken og bad.