Inspirerende ideer til garderoben

Innred garderoben med uno form og skap en gjennomgående design i hele boligen. Uansett om det er snakk om en liten garderobe i gangen, klassiske garderobeskap på soverommet eller walk-in-closet, finner du inspirasjon i vårt utvalg av eksklusive garderobeskap og den nye kolleksjonen av luksuriøse walk-in-garderober.

Nyhet

uno forms nye garderobekolleksjon er utformet med utgangspunkt i danske snekkertradisjoner og internasjonale designtrender. Hver garderobe er et mesterverk designet til nettopp ditt liv og laget av erfarne håndverkere i materialer forankret i naturen – tre, skinn, semsket skinn og ull. Det er en hyllest til naturlige og ekte materialer. I varme nyanser, med materialenes taktilitet og treets unike årringer, som dannes av jord- og værforholdene der treet har vokst.

Det er både en hyllest til det klassiske, danske snekkerhåndverket og til design i verdensklasse.

Eksklusive garderobeskap og den ultimate walk-in-garderoben

Med den nye kolleksjonen tar vi vår kompromissløse tilnærming til design og kvalitet med inn i et nytt univers. Et univers av eksklusive garderober med minimalistisk eleganse, funksjonelle løsninger og et skreddersydd design. Det er inspirert av internasjonale boutique-hoteller, der både helheten og hver minste detalj er tatt hensyn til: Eksklusive garderober i tre og bronsefarget glass, en garderobeøy med plass til å pakke kofferten til en helgetur og en skreddersydd puff med eksklusive stoffer fra Gabriel.

Den nye walk-in-kolleksjonen er håndbygd og fleksibel, slik at den kan skreddersys etter ditt behov – med ekstra plass til lange kjoler eller frakker, skrå hyller til sko og fingerskjøtede skuffer i heltre med inndelere i tre, kunstskinn og velur til briller, smykker eller klokker. Sesongbaserte klær kan oppbevares i flotte esker i kunstskinn i en farge som er nøye tilpasset de utvalgte tresortene, de eksklusive komponentene i Brown Metal Grey og det bronsefargede glasset.

Inspirasjon til garderoben

Vi har håndplukket noen garderobedesignløsninger til inspirasjon. Du finner mye mer inspirasjon til en ny garderobe i inspirasjonsgalleriet.

Eksklusiv garderobe med skap for utstilling av favorittvesker
Eksklusiv garderobe med øy for oppbevaring av smykker og klær

Materialer og farger

Eksklusive materialer til garderoben

Kolleksjonen av eksklusive garderober tar utgangspunkt i Avantgarde- og Shaker-kolleksjonen. Med utgangspunkt i fem flotte tresorter, et nøye utvalg av laminat- og lakkfarger, glassdører med bronsefarget glass, klart glass, rillet glass eller råglass samt mulighet for elegant integrert LED-belysning kan snekkerne våre bygge en vakker, skreddersydd garderobe som passer til ditt liv og din hverdag.

Våre snekkere jobber med inspirasjon fra internasjonale trender med materialer som eik, valnøtt og røkt eik med veggpaneler i tre, laminat, keramikk og bronsefargede speil i den nye kolleksjonen av walk-in-garderober.

Innredningen fullføres med aluminiumshyller i en raffinert Brown Metal Grey med bronsefarget glass eller trehyller (enten med eller uten integrert LED-belysning), skohyller i finér eller laminat og treskuffer i heltre montert på klassisk snekkervis fra Copenhagen-kolleksjonen vår. Kolleksjonen har også klesposer i en nøye tilpasset nyanse – i to lengder – og tre varianter av kleshengere.

Våre innredningskonsulenter står klare med inspirasjon og gode råd til innredning av en perfekt, skreddersydd garderobeløsning i materialer som tåler å bli brukt i flere tiår, og som bare blir vakrere med årene.

Fem innredningstips til en perfekt garderobe

Drømmer du også om den perfekte garderoben? Få innredningstips til garderoben din fra arkitekt Mathilde Elisabeth Larsen. «Vi gir kjøkkenet, gangen og stuen mye oppmerksomhet når vi innreder en bolig, men garderoben får ikke alltid oppmerksomheten den fortjener», sier Mathilde.

«Garderoben skal oppfylle en praktisk oppgave og ta minst mulig plass, men romme mye. Jeg anbefaler alltid å finne en balanse, for eksempel ved å lage plass til en reol som viser frem favorittskoene, -designervesken eller -parfymen. Garderoben er til din egen velvære, og den er en hverdagsluksus vi fortjener», avslutter Mathilde Elisabeth Larsen.

1. Førsteinntrykket
Gjør et godt førsteinntrykk med en vakker garderobe i gangen. Det er det første du ser når du kommer hjem og det siste du ser før du går ut døren. Innred skuffene med uno forms spesialskap til oppbevaring av nøkler, luer, votter osv.

2. Oppbevaringsplass
Vi undervurderer stort sett alltid behovet for plass til kleshengere, men vi har også klær som vedlikeholdes best mulig hvis de brettes sammen. Her er uttrekkbare brett den mest optimale løsningen.

3. Inndeling
Inndeling og kategorisering gjør det enklere å finne det du trenger i hverdagen. Med inndelere til slips og belter eller spesialskap til sokker og undertøy får du god oversikt. Spesialskapene er skreddersydd til uno forms skuffer og fås i to høyder og seks forskjellige størrelser.

4. Lys
Det er viktig å tenke lys inn i utformingen av garderoben. Belysningen i rommet fra før av er sjelden nok til å få oversikt over klær og sko. Integrer lys i skapene eller velg belysning som peker mot skapene.

5. Garderobeøy
En unik løsning som kombinerer praktiskhet og luksus.  Skuffene rommer alt du må huske å pakke i kofferten, og skuffedelere sørger for at du får oversikt over slips, sokker og undertøy.