Shaker

Vi har forenet Shakernes tradisjoner med moderne nordisk formgivning for å skape moderne rom med dype røtter. Resultatet er avslappet luksus i dempede farger, enkle former og rene linjer. Rom hvor øyet og sjelen finner ro.

Inspirasjonen fra Shakerne er dermed sterk. De levde et enkelt liv med godt snekkerhåndverk og skapte møbler som bygde broer mellom det vakre og det praktiske. Den tradisjonen ønsker vi å holde levende.

nordic shaker kjøkken

Inspirert av enklere tider, skapt for moderne mennesker

Atmosfæren i disse kjøkkenene er inspirert av enklere tider for å skape rammene rundt glede for moderne mennesker. Fargene er valgt for å gi familien ro til å nyte et frirom mens hverdagen virvler av sted utenfor. Innredningen er ment å gi overskudd til å lage mat i ro og mak, selv om dagens samfunn roper etter raske løsninger.

Når alt er på plass og for hånden, er det moro å lage mat. Derfor tilbyr vi mange forskjellige skuffeenheter som passer til enhver families liv på kjøkkenet.

Når det gjelder valg av selve skuffesystemet, har uno form gjort det enklere; I Shaker-kolleksjonen er kryssfinerskuffer av bjørk standard. Skuff i fingertappet massiv lønn kan velges som et tillegg. Begge er utstyrt med fullt uttrekk og «soft-close».

Shaker hylle i eik på grå vegg på kjøkken

Design arv

Vi holder oss til Arne Munchs visjon

Designarven til Arne Munch lever videre i alt vi skaper, hver eneste dag. Vi har derfor tatt utgangspunkt i et grunnleggende designelement fra Arne Munchs aller første kjøkkendesign fra 1968, de massive, fingertappede frontrammene, og derfra lagd en reol til Shaker-kolleksjonen. Et lett og enkelt design skapt i henhold til klassiske håndverkstradisjoner.

Inspirasjon

Vi har håndplukket noen designløsninger med Shaker-kolleksjonen. Se mye mer i inspirasjonsgalleriet.

Antrasittgrå Shaker-kjøkken med messinghåndtak
Skuffeinnredning i solid lønn med knivblokk
Et vitrineskap på kjøkkenet ditt gir ekstra lagringsplass
Chris Minh Doky
Forfølg lidenskapen – eller fortreng den
Les mer

Farger

Treets uttrykk er kjernen i å skape et kjøkken med personlighet. Et Copenhagen snekkerkjøkken kan lages av hvit ask, eik, røkt eik eller valnøtt.

Glacier White

NYHET
Cream White

Kieselgrå

Stengrå

Antracitgrå

Olivengrønn

Våre andre kjøkken