Copenhagen

Det som skiller Copenhagen-snekkerkjøkkenet fra andre kjøkken, er kombinasjonen av sylskarp estetikk, kompromissløst håndverk, kresne materialvalg og gjennomført funksjonalitet som fungerer her og nå – og i mange år.

Den nye kolleksjonen skapes og videreutvikles i Arne Munchs opprinnelige ånd. Designfilosofien lever videre i alt vi skaper, hver eneste dag. Og da, som nå, designer vi ikke bare unike og kompromissløse kjøkken: Vi utvikler vakre og fleksible møbler som skaper estetiske og funksjonelle rom.

kompromissløse detaljer

Vi har tatt utgangspunkt i Arne Munchs aller første kjøkkendesign, det klassiske kubiske møbelskroget fra 1968, og derfra skapt Copenhagen-kolleksjonen. Når vi fjerner frontene fra alle skuffene, og nesten alt annet overflødig fra designet, skjerpes kravene til arkitektur og håndverk. Hvorfor? Fordi du står igjen med kjernen: Et åpent, nådeløst nakent skrog skåret til beinet og eksponert for innsyn. Det er ingenting å gjemme seg bak, og vi har ingenting å skjule. Tvert imot. Copenhagen står som en åpenbaring ved første øyekast, og langt inn i fremtiden.

Less is more

Vi snakker ikke om vanlig minimalisme. Vi snakker om en levende, men tett utfoldet designfilosofi, der de få formelle grepene og funksjonelle detaljene skiller seg tydeligere ut på det utsøkt forenklede bakteppet.

Et sentralt eksempel på dette er heltreskuffene i eik, røkt eik, hvit ask eller valnøtt. Her kan du kombinere forskjellige skuffeelementer uten å forstyrre det vakre, utsøkte visuelle utseendet. Du kan gjøre dette fordi de fingertappede leddene flukter og fremstår symmetriske, uansett hvilke skuffestørrelser du kombinerer. Det gir fred til å nyte det vakre spillet i treet.

Et annet eksempel er heltrerammen, som viser til solid, tradisjonelt snekkerhåndverk av høy kvalitet.

uendelige muligheter

Form, funksjon og fleksibilitet

Du kan velge Copenhagen med benrammer i børstet rustfritt stål; uansett om elementene er frittstående eller står mot en vegg. Du kan også velge benrammer i massivt tre som fullfører bildet av din foretrukne tresort. Eller den klassiske kombinasjonen på sokkel med praktiske sokkelskuffer. Og endelig kan du velge, eller variere med, vegghengte moduler.

Mulighetene er mange, men filosofien er den samme. Form, funksjon og fleksibilitet i skyhøy kvalitet.

Copenhagen* er designbeskyttet under «EU design registration no. 005935517»
*) Design og konstruksjon av skapelementene samt benstellet i børstet rustfritt stål.

Inspirasjon

Vi har håndplukket noen designløsninger med Copenhagen-kolleksjonen. Se mye mer i inspirasjonsgalleriet.

Behovene er individuelle. Dette gjelder også når det gjelder skuffer. Derfor kan du få skuffer med fleksible skillevegger på et kjøkken fra Copenhagen-kolleksjonen.
Copenhagen kjøkken med benramme i børstet rustfritt stål kombinert med vegghengte elementer
Kjøkkenøy i valnøtt med Belvedere benkeplate

Farger

Treets uttrykk er kjernen i å skape et kjøkken med personlighet. Et Copenhagen snekkerkjøkken kan lages av hvit ask, eik, røkt eik eller valnøtt.

Ask

Eik

Røkt Eik

Valnøtt

Våre andre kjøkken