Personopplysninger og informasjon

Vilkår & betingelser

uno form
Fabriksvej 7
9640-Farsø

Tlf. +45 98 63 29 44
E-mail: info@unoform.com

CVR-nr.: DK 89645417

Vern av persondata

Vi tar beskyttelse av personopplysninger på alvor, og ønsker å forsikre oss om at ditt personvern beskyttes hver gang du besøker nettstedet vårt. Formålet med denne policyen for personopplysninger er å informere deg om våre arbeidsmetoder og hvilke muligheter du har når det gjelder hvordan vi samler inn, behandler og bruker opplysninger om deg. Denne policyen for personopplysninger utgjør sammen med våre betingelser for bruk en integrert del av avtalen din med oss. Ord og begreper med store bokstaver som ikke er definert nedenfor, er definert i betingelsene for bruk.
Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet i denne policyen for personopplysninger når som helst, og anbefaler derfor at du regelmessig leser denne policyen.

1. Generelt

Uno form, Fabriksvej 7, 9640 Farsøer registreringsansvarlig for de personopplysningene som samles inn og behandles innenfor rammen av denne policyen for personopplysninger. Vi behandler personopplysningene dine i samsvar med den danske Persondataloven. Hvis du bruker tredjepartstjenester (f.eks. på Facebook) i forbindelse med tjenestene våre, gjelder disse tredjepartene sine personvernpolicyer bare for deres egne tjenester. Når du oppretter en brukerkonto på vårt nettsted, gir du ditt samtykke til at vi behandler personopplysningene dine i samsvar med bestemmelsene nedenfor.

2. Personopplysninger vi samler inn

"Personopplysninger" er alle opplysninger som gjør det mulig å identifisere din person, for eksempel navn, adresse eller e-postadresse.
Vi samler inn, behandler og bruker de personopplysningene du angir når du registrerer en brukerkonto, for eksempel navn, adresse, e-postadresse, kjønn, alder og passord. Under bruken din av Tjenesten samler vi i tillegg inn, behandler og bruker opplysninger som kan være personopplysninger, herunder:
i) opplysninger om bruken din av Tjenesten,
ii) opplysninger om forespørslene dine,
iii) det Brukerinnholdet du sender, laster opp og/eller bidrar med til Tjenesten, og
iv) tekniske opplysninger, herunder for eksempel din URL og IP-adresse.
Hvis du oppretter forbindelse til Tjenesten via Facebook, gir du oss tillatelse til å samle inn opplysninger, som brukernavn, passord og andre personopplysninger, som er tilgjengelig på eller via Facebook-kontoen din.

3. Formål med innsamling av personopplysninger

Vi samler inn, behandler og bruker personopplysninger spesielt for følgende formål:
i) oppfylle og håndheve Betingelsene: Til dette formålet kan vi for eksempel behandle kontaktopplysningene dine.

ii) gi deg en personlig og bedre opplevelse med Tjenesten og gjøre produkter og tjenester tilgjengelige via Tjenesten: Til dette formålet kan vi for eksempel behandle opplysninger om bruken din av Tjenesten.
iii) administrere brukerkontoen din: Til dette formålet kan vi for eksempel behandle navnet ditt.
iv) utvikle nye produkter og tjenester og analysere bruken din av Tjenesten: Til dette formålet kan vi for eksempel behandle opplysninger om bruken din av Tjenesten.
v) sende deg tilbud og nyheter: Til dette formålet kan vi for eksempel behandle adressen din.
vi) kommunisere med deg: Til dette formålet kan vi for eksempel behandle e-postadressen din.
vii) oppfylle forpliktelsene våre i henhold til loven: Til dette formålet kan vi for eksempel behandle navnet ditt og passordet ditt.

4. Samtykke til og tilbakekalling av samtykke til direkte markedsføring

Forutsatt at du uttrykkelig har gitt ditt samtykke til det, kan vi også bruke personopplysninger til direkte markedsføring via e-post av tjenester og produkter som tilbys av selskaper i vårt konsern eller andre selskaper.
Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt (imidlertid ikke med tilbakevirkende kraft) når det gjelder direkte markedsføring. Slik melding sendes til registreringsansvarlig for personopplysninger:

uno form
Fabriksvej 7
9640-Farsø
E-mail: info@unoform.com

5. Videreformidling til tilknyttede parter eller tredjeparter

Vi kan også dele personopplysningene dine med andre selskaper i konsernet vårt, og tredjepartsleverandører som leverer tjenester til deg på vegne av oss, for eksempel infrastruktur, IT-tjenester og kundeservice, samt utarbeidelse av statistiske analyser slik at de kan yte slike tjenester. Vi deler informasjonen din med uno form-franchisebutikker hvis du booker et designmøte hos en av dem på hjemmesiden vår. Vi gir ikke under noen omstendigheter personopplysningene dine videre til tredjepart uten forutgående samtykke fra deg, med mindre domstolene eller myndighetene pålegger oss å gjøre dette. Videreformidling av opplysninger kan blant annet skje ved hjelp av Internett-basert teknologi. Vi har ikke til hensikt å selge eller på andre måter markedsføre personopplysningene dine til tredjeparter.

6. Opplysninger/rettelser/blokkering/sletting

Du kan når som helst få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg, opplysninger om datakilden, bruk av opplysningene samt identiteten til de partene som har mottatt opplysningene. En slik forespørsel skal være skriftlig og kunne bekrefte identiteten din. Uno form ønsker å sikre at vi kun gir dine personlige opplysninger videre til deg – og ikke til en som utgir seg for å være det. Du kan til enhver tid be om å få rettet og/eller slettet feil eller endrede opplysninger.

I begge tilfeller sender du forespørselen til:

uno form
Fabriksvej 7
9640-Farsø

eller på e-post til: info@unoform.com

7. Informasjonskapsler

Vi kan bruke informasjonskapsler på nettstedet slik at vi kan identifisere den enheten du bruker, og dermed forbedre opplevelsen din av Nettstedet.

Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren du bruker. Informasjonskapselen gjør det mulig for systemet vårt å huske enheten din når du besøker Nettstedet. Det lagres ingen identifiserbare personopplysninger i informasjonskapslene, bare et anonymt ID-nummer.

Avvise informasjonskapsler
Du kan hindre at Nettstedet lagrer informasjonskapsler i nettleseren ved å endre nettleserinnstillingene. Hvis du angir at Nettstedet ikke skal lagre informasjonskapsler, kan dette føre til at Tjenestene ikke fungerer slik de skal. Måten du avviser informasjonskapsler på, avhenger av nettleseren du bruker. Du finner veiledning under "Hjelp" eller en tilsvarende meny i nettleseren.

Hvorfor bruker vi informasjonskapsler?
Brukertilpasning av innhold på Nettstedet
Vi bruker informasjonskapsler for å brukertilpasse innholdet på Nettstedet og huske preferansene dine, slik at vi optimaliserer opplevelsen din av Nettstedet. De personlige informasjonskapslene er førstepartsinformasjonskapsler, noe som betyr at de lagres av www.unoform.no.

Forbedring av Nettstedet

Vi jobber hele tiden med å gjøre Nettstedet bedre. Vi bruker Google Analytics til dette, ved at vi analyserer atferden til de som besøker nettstedet. Dette gjøres helt anonymt og på et overordnet nivå.
Opplysningene om hvordan du bruker Nettstedet sendes anonymt til Google. Vi knytter ikke din IP-adresse til identifiserbare personopplysninger om deg. IP-adressen din anonymiseres før den sendes til Google.
De innsamlede atferdsopplysningene behandles og inngår i statistiske rapporter om aktiviteten på Nettstedet. Formålet er ikke å se på enkeltbrukeres atferd, men å samle statistiske opplysninger, som for eksempel "Hvor mange brukere har brukt det øverste navigasjonsnivået den siste uken?"
Vi bruker deretter disse rapportene til å bestemme hvordan vi kan gjøre Nettstedet bedre. En informasjonskapsel til analyseformål er en førstepartsinformasjonskapsel, noe som betyr at den lagres av www.unoform.no.

Deling eller visning av innhold fra sosiale medier
Vi har innebygget innhold fra sosiale medier, som for eksempel YouTube, på nettstedet vårt. Disse nettstedene kan lagre informasjonskapsler som vi ikke kontrollerer, såkalte tredjepartsinformasjonskapsler. Innebygde informasjonskapsler fra følgende tredjepartstjenester kan lagre informasjonskapsler i nettleseren din. Følg koblingene for å finne ut hvordan disse tjenestene bruker informasjonskapsler:

Visning av relevante annonser
Vi bruker tredjeparts annonsenettverk til å optimalisere markedsføringen, som blant annet Google AdWords og DoubleClick. De lagrer tredjepartsinformasjonskapsler, men du kan avvise disse ved hjelp av en av følgende tjenester:
Innstillinger for Google-annonser for å avvise spesifikke Google-tjenester, Your Online Choices for å avvise etannonsenettverk, About ads for å avvise atferdsannonser på nettet.

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en nettanalysetjeneste fra Google, Inc. ("Google"). 
Google Analytics bruker "informasjonskapsler" (også kalt "cookies"), som er tekstfiler som legges på datamaskinen din for å hjelpe Nettstedet å analysere hvordan brukerne bruker Nettstedet. Opplysningene som informasjonskapselen genererer om hvordan du bruker Nettstedet (herunder IP-adressen din), sendes til og lagres av Google på servere i USA. 
Hvis IP-anonymisering er aktivert, trunkerer/anonymiserer Google de siste åtte sifrene i IP-adressen for EU-medlemsstater, samt for andre parter innenfor EØS-avtalen. 
Bare i ekstraordinære tilfeller sendes hele IP-adressen til og forkortes av Googles servere i USA. 
Google bruker disse opplysningene for å hjelpe uno form med å evaluere hvordan du bruker Nettstedet, utarbeide rapporter om Nettstedets aktivitet til Nettstedets operatører, samt andre tjenester i forbindelse med Nettstedets aktivitet og Internett-bruk til leverandøren av Nettstedet. 
Google knytter ikke din IP-adresse til andre opplysninger som Google har om deg. 
Du kan avvise informasjonskapsler ved å velge riktige innstillinger i nettleseren din. Vær oppmerksom på at dette kan føre til at du ikke kan bruke alle funksjonene på Nettstedet. 
Du kan også hindre at Google samler inn og bruker opplysninger (informasjonskapsler og IP-adresse) ved å laste ned og installere et følgende programtillegg i nettleseren: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Dette bruker vi informasjonskapsler til

Vi kan bruke informasjonskapsler på nettstedet slik at vi kan identifisere den enheten du bruker, og dermed forbedre opplevelsen din av Nettstedet.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren du bruker. Informasjonskapselen gjør det mulig for systemet vårt å huske enheten din når du besøker Nettstedet. Det lagres ingen identifiserbare personopplysninger i informasjonskapslene, bare et anonymt ID-nummer.

Hvis du av en eller annen grunn ønsker at dette nettstedet (eller et annet nettsted) ikke skal lagre informasjonskapsler i nettleseren, kan du velge dette i innstillingene for nettleseren du bruker. Pinsent Masons advokatfirma har en omfattende veiledning om hvordan du blokkerer informasjonskapsler i ulike nettlesere.

Nedenfor kan du lese hvorfor og hvordan vi bruker informasjonskapsler på www. unoform.no

Forbedring av Nettstedet

Vi jobber hele tiden med å gjøre unoform.no bedre. Vi bruker Google Analytics ved at vi analyserer atferden til de som besøker nettstedet. Dette gjøres helt anonymt og på et overordnet nivå.

Anonyme opplysninger

Opplysningene om hvordan du bruker Nettstedet sendes anonymt til Google. Vi knytter ikke din IP-adresse til identifiserbare personopplysninger om deg. IP-adressen din anonymiseres før den sendes til Google.

Samlede rapporter

De innsamlede atferdsopplysningene behandles og inngår i statistiske rapporter om aktiviteten på Nettstedet. Formålet er ikke å se på enkeltbrukeres atferd, men å samle statistiske opplysninger, som for eksempel "Hvor mange brukere har brukt det øverste navigasjonsnivået den siste uken?"

Vi bruker deretter disse rapportene til å bestemme hvordan vi kan gjøre Nettstedet bedre.

Informasjonskapsler til analyseformål

En informasjonskapsel til analyseformål er en førstepartsinformasjonskapsel, noe som betyr at den lagres av www.unoform.no.

Brukertilpasning av innhold på Nettstedet

Vi bruker informasjonskapsler for å brukertilpasse innholdet på Nettstedet og huske preferansene dine, slik at vi optimaliserer opplevelsen din av Nettstedet.

Hvis du for eksempel lagrer bilder på Nettstedet i dine favoritter uten å opprette en konto, finner du likevel bildene under My uno form hvis du kommer tilbake til nettstedet innen de neste to månedene og du bruker samme enhet som sist.

Informasjonskapsler til brukertilpasning

Informasjonskapsler til brukertilpasning er førstepartsinformasjonskapsler, noe som betyr at de lagres av www.unoform.no.

Deling eller visning av innhold fra sosiale medier

Vi har innebygget innhold fra sosiale medier, som for eksempel YouTube, på nettstedet vårt. Disse nettstedene kan lagre informasjonskapsler som vi ikke kontrollerer, såkalte tredjepartsinformasjonskapsler.

Innebygget innhold fra følgende tredjepartstjenester kan lagre informasjonskapsler i nettleseren din. Følg koblingene for å finne ut hvordan disse tjenestene bruker informasjonskapsler:

Visning av annonser som er relevante for deg

Vi bruker tredjeparts annonsenettverk til å optimalisere markedsføringen, som blant annet Google AdWords og DoubleClick. Disse informasjonskapslene er tredjepartsinformasjonskapsler, men du kan avvise disse ved hjelp av en av følgende tjenester:

Brukerbetingelser for "Mitt unoform"

1. Innledning

1.1. Takk for at du valgte "My uno form", en nettbasert tjeneste der du kan planlegge ditt neste kjøkken og finne inspirasjon til kjøkkenplanleggingen. Her kan du også lagre ideer, bilder til inspirasjon og moodboards, som hjelper deg å designe ditt eget kjøkken ("Tjenesten"). Tjenesten gir deg mulighet til å dele kontoen din med vårt personell, som tilbyr hjelp og inspirasjon til

kjøkkenprosjektet. Tjenesten tilbys av Uno form ("vi", "oss" eller "vår") som et eget passordbeskyttet område på www.unoform.no ("Nettstedet").

1.2. Følgende brukerbetingelser ("Betingelsene") inneholder de betingelsene som Tjenesten er underlagt. Disse Betingelsene er viktige og påvirker dine juridiske rettigheter og forpliktelser, så det er viktig at du leser dem nøye. Når du oppretter en brukerkonto, godtar du betingelsene, som utgjør en avtale mellom deg og oss når det gjelder Tjenesten. Du må være 18 år eller mer for å inngå en avtale med oss om Tjenesten.

1.3. Vi kan når som helst endre disse Betingelsene. Neste gang du logger deg på kontoen, vises et hurtigvindu med et avkrysningsfelt der du får informasjon om endringene. Du må samtykke i de endrede Betingelsene for å kunne fortsette å bruke tjenesten (se også 11.4 nedenfor).

1.4. Vi kan til enhver tid endre eller legge til nye funksjoner i Tjenesten, med eller uten forutgående varsel. Disse nye funksjonene vil automatisk være underlagt disse betingelsene. Vi forbeholder oss dessuten rett til når som helst å avbryte Tjenesten eller deler av den, enten midlertidig eller permanent (se også 11.3) og med eller uten forutgående varsel.

2. Registrering, brukernavn og passord

2.1. Du må registrere en brukerkonto for å bruke Tjenesten. Du registrerer brukerkontoen på Nettstedet. Hver bruker kan bare registrere én brukerkonto. Det er bare du som skal bruke påloggingsopplysningene dine, og du må ikke dele dem og/eller kontoen din med tredjeparter. Du kan logge deg på brukerkontoen fra Nettstedet ved å bruke påloggingsopplysningene eller dine Facebook-opplysninger som til enhver tid bestemmes av oss.

2.2. I forbindelse med registreringen må du angi relevante registreringsopplysninger som tittel, fornavn, etternavn, e-postadresse og passord. Se avsnitt 10 nedenfor om vår policy for personopplysninger. Det er viktig at de opplysningene du angir på registreringstidspunktet er og forblir korrekte og fullstendige, og at du oppdaterer og endrer dem fortløpende der det er relevant.

2.3. Registreringsopplysningene er personlige. Du må beskytte registreringsopplysningene mot uberettiget tilgang, og du er ansvarlig for enhver bruk av din brukerkonto. Hvis du mistenker at uvedkommende har fått tilgang til din brukerkonto, eller hvis

du får stjålet brukernavnet eller passordet, må du umiddelbart informere oss om dette og raskest mulig endre passordet ditt.

3. Bruk av Tjenesten

3.1. Du må bruke Tjenesten til de formålene som er angitt i 1.1 ovenfor, og utelukkende i samsvar med disse Betingelsene. Du skal ikke – og skal ikke oppfordre, fremme eller legge til rette for at andre personer skal kunne gjøre følgende:
i) bruke Tjenesten eller deler av den til kommersielle eller offentlige formål
ii) fjerne eller endre opphavsrett, varemerke eller andre meldinger om åndsrett som inngår i eller eller som du får tilgang til gjennom Tjenesten,
iii) bruke roboter, spidere eller andre systemer, enheter eller mekanismer for å få tilgang til Tjenesten, som kan avbryte, deaktivere eller ødelegge Tjenesten eller innhold
iv) foreta omvendt utvikling av ("reverse engineering", dekompilere, atskille eller bestemme kildekoder, algoritmer eller teknikker for Tjenesten eller tilknyttet infrastruktur
v) omvende, endre, fjerne, laste opp eller gjøre tilgjengelig, endre eller på annen måte manipulere sikkerheten, krypteringen eller annen teknologi eller programvare som er omfattet av Tjenesten eller som brukes i forbindelse med Tjenesten
vi) bruke en annen persons brukernavn og passord
vii) bruke Tjenesten til annet ulovlig eller upassende formål.

3.2. Tjenesten tilbyr begrenset lagringsplass, der du kan laste opp, tilby, offentliggjøre, opprette, vise, distribuere eller på annen måte gjøre tilgjengelig ("offentliggjøre") innhold, inkludert, men ikke begrenset til, bilder, foto, data, videoer, tekster, merknader og/eller annet materiale ("Brukerinnhold").

3.3. Vi påtar oss ikke ansvar for slettet eller manglende lagring av eller sikkerheten til Brukerinnholdet. Vi anbefaler derfor at du lagrer din egen kopi av Brukerinnholdet ditt. Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre praksis og regler for lagring, med eller uten varsel.

4. Ansvar for Brukerinnhold

4.1. Vi respekterer andre personers åndsrettigheter og forventer at du gjør det samme. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for ditt eget Brukerinnhold. Du erklærer at du har alle de nødvendige rettighetene til å offentliggjøre Brukerinnholdet på Tjenesten, og at dette Brukerinnholdet eller vår bruk av Brukerinnholdet i henhold til disse Betingelsene, ikke er i strid med disse Betingelsene, andre personers åndsrettigheter og/eller gjeldende lovgivning. Du skal for eksempel ikke offentliggjøre Brukerinnhold eller på andre måter delta i aktiviteter i forbindelse med Tjenesten, som:
i) kan være i strid med, til fare for, behefte, begrense eller på noen måte gripe inn i våre lisensgiveres eller andre brukeres

eierskap og åndsrettigheter
ii) kan være til fare for eller forringe muligheten til å bruke Nettstedet, Tjenesten og/eller andre brukeres konti, inkludert, men ikke begrenset til, nettsøppel, virus, trojanske hester, ormer eller skadelige koder
iii) er støtende, fornærmende, grove, forstyrrende, truende, diskriminerende eller pornografiske
iv) er villledende, bedragerske, falske eller på andre måter misvisende
v) griper inn i Tjenesten, manipulerer med eller forsøker å skanne eller teste for sårbarheter i Tjenesten eller vårt datasystem eller infrastruktur.

4.2. Vi screener, overvåker, reviderer eller redigerer ikke Brukerinnhold. Uten at dette påvirker andre rettsmidler vi har til rådighet, forbeholder vi oss imidlertid retten til å blokkere eller fjerne Brukerinnhold uten forutgående varsel, inkludert, men ikke begrenset til, Brukerinnhold som etter vår mening kan være i strid med disse Betingelsene.

5. Ansvarsfraskrivelse

Så lenge Tjenesten leveres bestreber vi oss på å sikre at den er i drift. Du forstår imidlertid at du bruker Tjenesten etter eget valg, og at Tjenesten leveres "slik den er og leveres" uten noen form for garanti eller innrømmelser. Uten å begrense det ovenstående gir vi ingen garantier eller innrømmelser når det gjelder Tjenestens tilgjengelighet, kvalitet eller funksjon. Vi garanterer særskilt ikke for i) at Tjenesten oppfyller dine krav, ii) at din bruk av Tjenesten vil foregå uten avbrytelser, forsinkelser eller feil, iii) at alle opplysninger som samles inn via Tjenesten, er korrekte og/eller fullstendige, iv) at det resultatet som oppnås gjennom bruk av Tjenesten, er korrekt eller pålitelig, eller v) at ditt Brukerinnhold ikke går tapt eller blir skadet.

6. Tredjepartsinnhold, nettsteder, tjenester m.m.

6.1. Nettstedet, herunder Tjenesten, kan vise eller inneholde eller gjøre tilgjengelig innhold fra flere kilder, herunder andre brukere og tredjeparter. Vi påtar oss ikke ansvar for slikt innhold fra andre brukere og/eller tredjeparter.

6.2. På Nettstedet, herunder Tjenesten, kan det være koblinger til andre nettsteder og tjenester som vi ikke kontrollerer. Vi er ikke ansvarlige for slike nettsteder eller tjenester eller dine eventuelle kommunikasjoner med tredjeparter gjennom slike nettsteder eller tjenester. Din bruk av disse skjer etter eget valg og kan være underlagt særskilte vilkår og betingelser.

7. Forbehold

7.1. Alle opphavsrettigheter, domenenavn, varemerker, patenter og andre åndsrettigheter som brukes eller vises på Nettstedet, herunder Tjenesten, eies av oss og våre lisensgivere. Videre er alt innhold (imidlertid ikke Brukerinnholdet ditt), opplysninger, data og/eller dokumentasjon som vi gjør tilgjengelig for deg i forbindelse med eller som følge av Tjenesten, vår og våre lisensgiveres eiendom.

7.2. Ut over den begrensede retten til å bruke Tjenesten som du uttrykkelig har i henhold til disse Betingelsene, har du ikke, verken underforstått eller på andre måter, rett til å bruke vår eller våre lisensgiverens åndsrettigheter.

7.3. Du beholder eiendomsretten til alle rettigheter, herunder åndsrettigheter, i og til ditt Brukerinnhold. Vi kan bare bruke bilder fra ditt Brukerinnhold i markedsføringsmateriale hvis du uttrykkelig har gitt ditt samtykke til dette. Vilkår og betingelser for denne bruken blir selvfølgelig gjort tilgjengelig for deg, og du må godkjenne dem før vi kan bruke bildene.

8. Godtgjørelse

Du godtar at du for egen regning godtgjør, forsvarer (på vår anmodning) og skadesløsholder oss, våre datterselskaper, medarbeidere, styremedlemmer, agenter, distributører, leverandører, forhandlere og lisensgivere mot alle tap, utgifter (inkludert, men ikke begrenset til, rimelige advokatsalærer) eller krav som oppstår som følge av eller i forbindelse med din bruk av Tjenesten eller brudd på Betingelsene, lovgivning eller tredjepartsrettigheter.

9. Ansvarsbegrensning

9.1. Ditt eneste rettsmiddel i forbindelse med problemer, misfornøydhet eller skadeserstatning som følge av Tjenesten, er å avslutte bruken av Tjenesten og opphøre kontoen din.

9.2. Hvis ansvarsbegrensningen i 9.1 ikke er tillatt i henhold til gjeldende lovgivning, er vi erstatningsansvarlige for skader, som skyldes forsettelig eller grov uaktsom mislighold av våre forpliktelser eller forsettelig eller grov uaktsom mislighold av en av våre juridiske representanters eller stedfortredende agenters forpliktelser, eller som skyldes manglende garanterte produkt- eller tjenestekvaliteter.

9.3. I tilfelle mislighold av vesentlige kontraktsmessige forpliktelser er vi, med unntak av de tilfellene som er angitt i 9.2, erstatningsansvarlige for skader som med rimelighet kan forutses.

9.4. Ethvert ytterligere erstatningsansvar utelukkes. Vi er særskilt ikke under noen omstendigheter erstatningsansvarlige for direkte eller indirekte tab eller følgetap, inkludert, men ikke begrenset til, tap i form av tapt fortjeneste, ødelagte eller tapte data, manglende mottak av data, driftsavbrudd eller andre forretningsmessige skader eller tap, som følger av eller kan skyldes bruk av eller manglende mulighet til å bruke Tjenesten, uansett om kravet er basert på ansvar i henhold til kontrakt eller garanti eller erstatningsansvar utenfor kontrakt (herunder uaktsomhet).

9.5. Ingenting i disse Betingelsene begrenser vårt ansvar i henhold til gjeldende lovgivning når det gjelder svik, erstatning som følge av dødsfall eller personskader eller erstatning som følge av slike skader fra en av våre juridiske representanter eller stedfortredende agenter. Erstatningsplikten i henhold til den tyske produktansvarsloven påvirkes heller ikke.

10. Vern av persondata

Vi samler inn, behandler og bruker personopplysninger innenfor og med det formål som fremgår av vår policy for personopplysninger ("Policy for personopplysninger"). Policyen for personopplysninger beskriver hvordan vi samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker og lagrer personopplysninger, og hvordan de deles. Policyen for personopplysninger er tilgjengelig nedenfor.

11. Varighet og opphør

11.1. Disse betingelsene trer i kraft på datoen for registreringen av brukerkontoen din, og gjelder inntil brukerkontoen opphører.

11.2. Du har til enhver tid og uten begrunnelse rett til å opphøre brukerkontoen din og dermed din bruk av Tjenesten. Du kan for eksempel opphøre bruken direkte på nettstedet.

11.3. Vi har til enhver tid og uten begrunnelse rett til å opphøre brukerkontoen din eller suspendere din tilgang til brukerkontoen din, og dermed din bruk av Tjenesten. Du blir underrettet om opphøret eller suspensjonen (alt etter hva som er relevant) i forbindelse med opphevelsen eller suspensjonen.

11.4. Uten at dette begrenser de generelle bestemmelsene i 11.3, er vi berettiget til å opphøre brukerkontoen din og dermed din bruk av Tjenesten uten forutgående varsel, hvis du:
i) overtreder vilkårene og betingelsene i disse Betingelsene

ii) ikke gir ditt samtykke til endringer av disse Betingelsene
iii) ikke logger på kontoen din på mer enn seks måneder.

11.5. I tilfelle brukerkontoen din oppheves, enten av deg eller oss, gjelder følgende bestemmelser i disse Betingelsene fortsatt: 3.3, 4.1, 6, 7, 8, 9, 12 og 13.

12. Generelt

12.1. Disse Betingelsene utgjør sammen med Policyen for personopplysninger den fullstendige avtalen mellom deg og oss, og har forrang foran og opphever alle andre eventuelle tidligere skriftlige eller muntlige formelle og uformelle avtaler og meldinger i forbindelse med Tjenesten.

12.2. Enhver manglende håndhevelse av en bestemmelse i disse Betingelsene betyr ikke at den eller andre bestemmelser heri frafalles. Du skal ikke overdra eller videredelegere disse Betingelsene eller dine rettigheter eller forpliktelser i henhold til disse Betingelsene. Enhver uberettiget overdragelse er ugyldig. Du erkjenner og godtar at vi kan overdra eller outsource enhver av dine rettigheter eller forpliktelser i henhold til disse Betingelsene.

12.3. Hvis det bestemmes at en av bestemmelsene i Betingelsene av en eller annen grunn eller i et eller annet omfang er ugyldig eller ikke rettskraftig, er de resterende bestemmelsene i Betingelsene dermed ikke ugyldige eller ikke rettskraftige, og anvendelsen av den aktuelle bestemmelsen håndheves i det omfang som tillates i henhold til lovgivningen.

13. Lovvalg og verneting

Med mindre annet fremgår av den gjeldende lovgivningen i en EU-medlemsstat eller en annen jurisdiksjon, er disse Betingelsene underlagt tysk rett uten hensyn til prinsipper om lovvalg eller internasjonal privatrett. Verneting ved eventuelle tvister som måtte oppstå i henhold til disse betingelsene, er Esbjerg i Danmark. Som forbruker i en EU-medlemsstat har du imidlertid rett til å henvise saken til domstolen i jurisdiksjonen der du bor.