Et skreddersydd kjøkken

Et kjøkken fra uno form er en eksklusiv opplevelse av kompromissløs kvalitet, håndverk og materialer som skaper glede år etter år. Slik har det vært helt siden Arne Munch designet det første uno form-kjøkkenet i 1968 ut fra en filosofi om at kjøkkenet skal være både vakkert og funksjonelt på samme tid, og være et tidløst møbel i hjemmet.

Opplev uno form

Like mye oppmerksomhet blir gitt til de små detaljene som de store linjene i et kjøkken fra uno form. Du vil oppleve dette når du besøker en av våre butikker, hvor du kan utforske de snekkerlagde fingertappede skjøtene, la hånden gli over de perfekte overflatene og nyte treets fargespill som gjør hvert kjøkken spesielt.

uno form-studio

uno form selges utelukkende fra våre egne butikker, hvor vi kan sikre at du får den kompetente assistansen du forventer. Vi stiller store krav til innredningskonsulentenes kunnskap, profesjonalitet og estetiske sans, og utdanner dem kontinuerlig slik at de kan gi assistanse i verdensklasse. Konsulentene kan styre og koordinere både innredning, produksjon, leveranse og montering. De kan også fungere som din samarbeidspartner på større byggeprosjekter. 

Snekkere tar tak

Hvert kjøkken fra uno form er unikt i uttrykk, form og funksjon og er utført på mål fra din egen bolig. Det betyr at du ikke kan kjøpe et uno form-kjøkken og få det levert samme dag. Godt håndverk tar tid, og vi begynner først å skjære treet og bygge kjøkkenet ditt når vi er helt sikre på at du har fått optimal rådgivning slik at drømmen om et kjøkken blir en realitet.

Treet patinerer

Rådgiverne vil også rette oppmerksomheten mot de små forskjellene i åretegning, nyanser og mønstre som understreker det unike ved akkurat ditt kjøkken, og som gjør at kjøkkenet ditt utvikler seg over tid. Treet modnes, og lyset på kjøkkenet er ikke det samme i hele kjøkkenrommet. Der mange materialer rett og slett slites ut, blir treet raffinert, nyansert og utvikler patina. Dette betyr at kjøkkenet ditt lever videre og får mer personlighet jo lenger du har det og jo mer du bruker det. 

En fin limtråd på den sydde fineren