Om uno form

Siden den danske designeren Arne Munch designet det originale Classic kjøkken i 1968, har uno form vært dedikert til å lage skreddersydde kjøkken.

Designarven

uno forms historie begynner i Arne Munchs kjeller i Lyngby. Det var her han fikk ideene og tegnet opp strekene til det første uno form-kjøkkenet på millimeterpapir. Og Arne Munch lagde verken avanserte skisser eller kompliserte modeller, for kjøkkenideene hans var like enkle som de var geniale.

uno forms historie

Et kjøkken skapt med hendene, hodet og hjertet

Det starter med valg av de edleste tresortene, de beste materialene og de nøye utvalgte, håndplukkede leverandørene. Det starter der, og herfra senker vi ikke ambisjonsnivået med en millimeter. Vi bygger hvert eneste kjøkken fra bunnen av, og vi inngår ingen kompromisser: Vi går for perfeksjon på prinsipp, og vi lager håndlagde snekkerkjøkken i kompromissløse materialer som bare blir vakrere over tid.

Kjærlighet til håndverket

De klassiske frontrammene i heltre er karakteristiske for kjøkkenet som ble designet i 1968
Fine kontraster i gripebrettskjøtene, fordi endeveden har en mørkere tone

Hvem eier uno form?

uno form er en del av Nobia Danmark A/S, som er en del av det svenske konsernet Nobia AB. Nobia AB er en av Europas ledende kjøkkenprodusenter med 20 sterke kjøkkenmerker.