Badet er hverdagens tilfluktssted

Velkommen til uno forms verden av bad, der vi har samlet inspirasjon og designerens beste råd til deg som skal innrede eller renovere badet ditt.

Alle uno forms produktserier fås også til badet, slik at du kan lage en arkitektonisk helhet i hjemmet. Med utgangspunkt i mer enn 50 år med klassisk dansk snekkerhåndverk lager vi hvert eneste bad fra bunnen av for å matche hverdagen og boligen din.
De hvite klesskapene passer perfekt under de synlige bjelkene
Hall i herskapshus med hvite Shaker garderober og Made A Mano fliser
Classic garderobe i industrielle omgivelser

Designerens råd til badet ditt

Badet har virkelig blitt et tilfluktssted i hverdagen, der vi kan gi oss selv tid og bare nyte. Få designerens råd hvis du drømmer om et nytt bad.

Badet er et rom hele familien bruker mye hver dag. Derfor er funksjonalitet og flyt på badet førsteprioritet når uno forms innredningskonsulenter gir deg råd om det nye badet. "Det er viktig å finne den beste planløsningen og tenke vakre og nøye vurderte oppbevaringsløsninger inn i designet", sier Steen Asbjørn, uno form Copenhagen.

"Når vi har funnet den mest funksjonelle innredningen, begynner vi å jobbe med materialer. Materialvalget og designet er avgjørende for opplevelsen du får", sier designeren. "Med to av nåtidens mest populære materialer – tre og naturstein – kan du skape et nedtonet og eksklusivt design med stilsikre linjer. Alternativt kan du med polert messing og steingrå toner skape et minimalistisk bad med underspilt luksus. Og med designklassikeren Classic kan du skape et tidløst og estetisk vakkert bad som varer i generasjoner."

"Detaljene er avgjørende, så vi sikrer en helhet med husets arkitektur og velger samtidig materialer som passer til kundens liv. For eksempel krever naturmaterialer mer vedlikehold, men samtidig er de et lite stykke av verden."
Steen Asbjørn
Designer, uno form København

Inspirasjon

Finn mer inspirasjon til bad i vårt inspirasjonsgalleri.

Bad i valnøtt med frittstående badekar
Luksusbad med badstue, badekar og dusj Bad i vakre naturmaterialer
Inspirasjon
Badet er innredet med uno forms originale Classic design i valnøtt og smaragdgrønne mosaikkfliser som matcher Trouville vintage plakat
uno form bad i kul funkisvilla i 60-tallsstil i Haugesund
Bli med inn
Badet er innredet med uno forms originale Classic design i valnøtt og smaragdgrønne mosaikkfliser som matcher Trouville vintage plakat