VOLA

– en dansk designhistorie

Når du velger VOLA, får du ikke bare et produkt der design og kvalitet varer i generasjoner. Du blir også en del av dansk designhistorie med danske designikoner produsert i flott dansk håndverkstradisjon. VOLA-armaturene produseres på fabrikken i Horsens. I over 50 år har VOLA skapt tidløst og dermed langvarig design, og de leverer fortsatt reservedeler til armaturer produsert i 1968, slik at armaturene kan vedlikeholdes og repareres, og slik at du kan glede deg over dem i mange år – også til glede for miljøet.

VOLA hører til i generasjonen av designklassikere fra gullalderen innen dansk design. De første VOLA-armaturene ble designet i 1968 av Arne Jacobsen, som er spesielt kjent for sine berømte stoler – og dette skjedde samme år som Arne Munch designet kjøkkenet uno form Classic.

VOLA-serien var fra starten av tenkt som et modulsystem som inneholdt funksjonene man trenger på et bad. Gjennom årene har modulsystemet blitt utvidet og perfeksjonert, og nå kan du sette sammen din egen armatur ved å kombinere ventilsystem, håndtak, utløp, dekkplate eller rosett samt utvalgte tilbehørsdeler. Serien fås i børstet rustfritt stål, høyglanspolert krom, børstet krom, polert messing samt 14 forskjellige fargevalg, så det er mange muligheter til å skape din helt individuelle designløsning.

Kjøp utvalgte design fra VOLA som fullender ditt snekkerkjøkken og bad fra uno form.

Utvalgte design fra VOLA