Eberhart Furniture

Møbler fra Eberhart Furniture

Eberhart Furniture ble grunnlagt i 2014 av Rune Vigil Nielsen og Esben Christoffersen, med en ambisjon om å lage originale møbler som kan gå i arv fra generasjon til generasjon. Et møbel fra Eberhart Furniture er dermed et eksempel på at kvalitet og holdbarhet går hånd i hånd, og at disse egenskapene er resultatet av et inngående kjennskap til og respekt for de ærlige og nøye utvalgte materialene i sortimentet deres.

Alle møbler fra Eberhart Furniture designes og produseres i Danmark. Fra den familieeide gården på Sydfyn, som over de siste årene har blitt gjort om fra tradisjonelt landbruk til ren møbelproduksjon, starter hvert møbel reisen sin.

Fra design og formgivning, til testing og produksjon, og til slutt endelig kvalitetssikring før det sendes ut på reisen til et nytt og kjærlig hjem.

I tillegg til det kvalitetsmessige fundamentet kan designet og formspråket på et møbel fra Eberhart Furniture forbedre estetikken i nesten ethvert miljø. Produktene deres er laget for å bli sett og følt, og de står skjønt i den moderne innredningen som et nærmest kompromissløst uttrykk.

Kjøp utvalgte design fra Eberhart Furniture som fullender ditt snekkerkjøkken fra uno form.