Takk for hjelpen

Møt våre designere og bestill et designmøte om ditt nye kjøkken eller bad

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å fylle ut spørreskjemaet vårt og dele dine tanker og erfaringer med oss. Tilbakemeldingen din er uvurderlig, fordi den hjelper oss med å forstå hva vi gjør riktig og hvilke områder vi kan forbedre for å gi deg og fremtidige kunder en best mulig opplevelse.

Ved å dele dine erfaringer og vurderinger av vårt showroom, innredningskonsulentens faglige råd osv. gir du oss informasjonen vi trenger for å tilpasse og forbedre servicen vår og produktene våre.

Takk igjen for din hjelp og på gensyn. 

Med vennlig hilsen
uno form

Design til hele huset

Classic er den opprinnelige og klassiske serien fra uno form, tegnet i 1968 av Arne Munch. Et kompromissløst snekkerkjøkken skapt på verkstedet i Danmark, med hendene, hodet og hjertet. 

Arne Munchs grunnleggende idé var en kube på 60 x 60 x 60 cm som kan kombineres på mange ulike måter. Med utgangspunkt i arkitektoniske idealer skapte han et snekkerkjøkken med geometrisk presisjon som skaper balanse og ro i innredningen.   

De nye kolleksjonene skapes og videreutvikles i Arne Munchs opprinnelige ånd. Designfilosofien lever videre i alt vi skaper, hver eneste dag. 

I 2009 utviklet vi Avantgarde-kolleksjonen. I 2017 lanserte vi Shaker-kolleksjonen. Og i 2019 kom den nyeste kolleksjonen: Copenhagen. Alle kolleksjonene er utviklet med den dypeste respekt for design, funksjonalitet og estetikk i kompromissløse materialer. Se alle kolleksjonene her.