BORA

– the end of normal

BORA revolusjonerer kjøkkenet som oppholdsrom. Med ekstraordinære produkter til ekstraordinære opplevelser. 

Willi Bruckbauer er selve hjertet i BORA – han er visjonær, kreativt tenkende og drivkraften bak de banebrytende ventilatorsystemene og den helt nye ovnen. Med over 20 års erfaring i kjøkkenbransjen vet den utdannede snekkeren nøyaktig hva som teller i det moderne kjøkkenet: å skape et oppholdsrom som oppfyller alle behov og ganske enkelt gir glede. Hver dag.

Her passer ikke tradisjonelle ventilatorer inn: De bråker, og de er ikke spesielt effektive eller vakre å se på. I tillegg begrenser de også mulighetene for å utfolde kjøkkeninnredningen. Willi Bruckbauers visjon var å skape et effektivt ventilasjonssystem som samtidig oppfyller de høyeste kravene til både teknikk og estetikk. Gjennom kontinuerlig forskning, utvikling og nye oppdagelser ble det skapt et innovativt system som fjerner matlagingsosen mer effektivt enn det som tidligere har vært mulig.

BORA X BO

BORA X BO er den første profesjonelle kombi-dampovnen til private hjem. Vil du ha sprø svor, saftige og smakfulle grønnsaker eller lette, luftige og gylne croissanter? Takket være den skånsomme, jevne dampen garanterer BORA X BO et perfekt resultat. Selv om du bruker tre fulle stekebrett samtidig. 

BORA X BO kan brukes til steking, baking og mye mer, og er i tillegg utrolig enkel å bruke. 

Her finner du tips til hvilke tilberedningsmetoder som gir best resultat for forskjellige matvarer. 

Utvalgte BORA-design til ditt uno form-kjøkken