HTH & uno form prosjektavdeling, Oslo

Kontakt

HTH & uno form prosjektavdeling, Oslo
Strømsveien 245
0668 Oslo

Tlf.: +47 22914040

E-post: info.prosjekt@hth.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag

HTH Prosjektavdeling AS er en del av HTH AS konsern som er eid av Fred Karlsen.

HTH Prosjektavdeling AS er den største HTH prosjektavdeling i Norge. Vi leverer ca. 35000 skap i året.
Vi leverer til Oslo, Akershus, Buskerud og Østfold.

HTH Prosjektavdeling AS har organisert seg slik at vi ivaretar alle fasene i prosessen fra forprosjekt til ettermarked. Sluttbruker er alltid i fokus, men veien til ferdig installasjon handler om god kommunikasjon. Salgsavdelingen består av erfarne selgere med konkrete ansvarsområder, vurdering av standard blir vurdert opp mot boligens standard. 3 dyktige kalkulatører jobber kontinuerlig for å sikre det aller beste anbudsmaterialet på markedet. Etter kontraktinngåelse som totalunderentreprenør med totalentreprenør eller som byggherrestyrt entreprise direkte med utbygger tilbyr vi videre prosess i egen avdeling. Vi har løsningsorienterte og pålitelige prosjektledere og tilvalgskonsulenter. Vi har også egen controller som kontrollerer alle ordre før de settes i produksjon samt en servicesjef som bidrar til smidig håndtering av ettermarkedet og gjennomføring av 1 års befaringer.

Vi leverer til alle typer prosjekter, alt fra små minikjøkken til store boligprosjekter. Vi har et stort sortiment med mange muligheter, så vi løser de fleste utfordringer. Ta kontakt, vi står til din disposisjon.

Gjør det selv kjøkken, for deg som skal ha kjøkken fort og gjør jobben med å sette det opp selv! En proffkundeavtale med HTH gir deg som kunde mange fordeler. Ta kontakt med Trond Knudsen for nærmere informasjon om dette.