Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform
Twister unoform

28 forskjellige kjøkken på 28 like grunnplan

I området rundt Krimsvej på Amager lå en gang et industriområde. Nå holder området på å bli omdannet til et eksklusivt boligområde, og her finner man det spektakulære Twister-tårnet.

Tårnet inneholder 28 boliger over 14 etasjer som alle har samme grunnplan, men svært ulike innredninger. Uno form har levert kjøkken- og baderomsløsninger, og det har blitt 28 svært ulike boliger.

– Folk vil jo gjerne være individuelle. Når man kjøper en bolig i et byggeprosjekt der alle grunnplan er like, er det et stort behov for å sette preg på sin egen bolig og gjøre den personlig. I Twister har sluttbrukerne selv kunne velge gulv, fliser, oppdeling av rom i stuen og selvfølgelig kjøkken. Fleksibilitet har stor betydning i et byggeprosjekt, og derfor har det vært av stor betydning at sluttbrukerne i Twister-bygget har hatt mulighet til å kunne velge kjøkkenet selv.

Dette forteller prosjektleder Per Skovbæk Mortensen fra firmaet Arkitektgruppen som har vært byggherre på Twister-bygget. Med utgangspunkt i uno forms C-serie, har sluttbrukerne kunne velge kjøkken og harde hvitevarer etter eget ønske. Hvis det har vært ønsker om spesielle tilvalg og alternative innredninger, har også dette vært mulig. Den eneste begrensningen har vært at det ikke var mulig å flytte på installasjonene, men ellers har alt vært mulig. uno forms rådgivere har hatt individuelle møter med alle sluttbrukerne slik at man sammen har kommet frem til helt riktig kjøkkenløsning. Resultatet er 28 svært spennende og ikke minst svært ulike kjøkken. Per Skovbæk Mortensen forteller:

– Det har fungert svært godt med uno form. De forsto hva det handlet om. Det er en stor glede å se hvordan folk har valgt så mange ulike løsninger: Fra sort eik til hvit høyglans med benkeplater i stål, marmor og corian. Resultatet av samarbeidet er svært personlige og kreative løsninger av høy kvalitet.

Foretrekker du Audi eller Peugeot?

Med et prestisjebygg som Twister, der leilighetene har en salgspris på mellom fire og åtte millioner, har det vært viktig å velge alle samarbeidspartnere med omhu. I slike tilfeller er en merkevare som uno form med på å øke verdien av byggeprosjektet. Mennesker som investerer i en bolig i denne prisklassen forventer et kvalitetskjøkken, og det kan uno form levere. Per Skovbæk Mortensen forklarer:

– Omtrent slik er det: Vil du ha en Peugeot eller en Audi når du skal velge kjøkken? Folk er svært interessert i å designe sine kjøkken selv, og man vil selvfølgelig heller ha et Audi-kjøkken enn et Peugeot-kjøkken, og uno form er helt klart et Audi-kjøkken. Når du kjøper en bolig i en eksklusivt bygning, skal prisen stå i stil med valg av leverandører og materialer.

Per Skovbæk Mortensen forteller at man hos Arkitektgruppen har flere boligprosjekter under planlegging med uno form som leverandør fordi man vet at kundene får en god opplevelse.