Skodsborg Badehotel

Skodsborg
Omgitt av vakker natur ligger det historiske Skodsborg Badehotel, som ble bygget i 1874 av tømrermester J. A Struck. I dag er badehotellet bygget om til 12 luksusleiligheter, og uno form har levert kjøkken, baderomsinventar og garderobeskap.
Levert

Snekkerkjøkken, bad og garderobe

Antall

12

Luksus med Øresund som nabo

Før i tiden seilte folk med dampskip til Skodsborg for å feriere på Skodsborg Badehotel. Hotellet ligger vakkert til på Strandvejen, nord for København. Med utsikt over Øresund så langt øyet rekker, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor menneskene dro hit: storslått havutsikt og fullstendig ro.

Attraksjonen er den samme, selv om badehotellet i dag er forandret. Det bor ikke lenger hotellgjester i bygningen, men boligeiere, for i 2011–2013 ble det gjennomført en totalrenovering som omdannet hele eiendommen til 12 leiligheter i absolutt toppklasse. Med leiligheter på mellom 150 og 250 kvm. henvender disse boligene seg til et kjøpesterkt publikum som ønsker luft og lys og en bolig som er utført ved bruk av de aller beste kvalitetsmaterialer.

Skodsborg Strandvej
Skodsborg Strandvej
Skodsborg Strandvej

Luksus og hvit minimalisme

Lys og luft strømmer inn gjennom store vinduspartier fra gulv til tak. For å forsterke denne romfølelsen har man valgt uno forms Avantgarde-serie i hvitt som en gjennomgående linje i innredningen. De store kjøkkenene består av uno forms Avantgarde-serie med hvite høyskap og en kjøkkenøy som er smakfullt utført i wengetre samt en benkeplate i hvit corian og hvitevarer fra Gaggenau.

Alle leilighetene har to bad og romslige walk-in-skapløsninger der den hvite minimalistiske linjen fra kjøkkenets Avantgarde-serie går gjennom hele leiligheten. Vakre rammer med uno forms luksusinnredning med best tenkelige plassering.