Oslo Plads

København
Jeudan har utført renoveringen av Monberg og Thorsens gamle hovedsete på Oslo Plads i København. En omfattende renovering der de gamle kontorlokalene skulle omdannes til 24 eksklusive utleieleiligheter. uno form har levert kjøkken, bad og garderobeløsninger til prosjektet.
Levert

Snekkerkjøkken, bad og garderobe

Antall

24

Eksklusive leiligheter krever eksklusive kjøkken

Det må ikke være noe som går galt når man innreder eksklusive leiligheter i en høy prisklasse. Og leilighetene på Oslo Plads hører til i denne kategorien. Med eksklusive leiligheter på 300–400 m2, henvender Jeudan seg til en spesiell målgruppe. Det er ofte snakk om kunder som har solgt sin villa eller expats som bor i Danmark et par år. Lars Hoffmann, prosjektleder hos Jeudan utdyper:

Med denne målgruppen i tankene, har vi vært kritiske i forhold til valg av leverandører. Vi ønsket et klassisk og tidsløst element i leilighetene. Da noen av kundene ikke bor på Oslo Plads i men enn 2–3 år, var det også viktig at innredningen tåler å bli brukt. Det er samtidig avgjørende for kundene at innredningen av deres boliger er ganske spesiell. Vi valgte uno form fordi det er for oss er en merkevare med høy kvalitet.

Oslo Plads
Oslo Plads
Oslo Plads

uno form som langtidsforsikring

Til prosjektet har Jeudan, i samarbeid med Ole Hagen Arkitekter, valgt uno forms Avantgarde-serie i amerikansk valnøtt i kombinasjon med hvite fronter. I noen av boligene finnes det moderne kjøkkenøyer, men ellers er det helt bevisst valgt et svært tidløst kjøkkendesign. Jeudan har arbeidet med uno form flere ganger tidligere, og de velger merkevaren til de større og høyt profilerte prosjektene. Lars Hoffmann forklarer hvorfor det er bedre å investere litt mer i innredningen:

– Vi ville aldri velge et sprelsk ”motekjøkken” til slike boliger. uno form-designet vi har valgt er holdbart i mange år, og er et viktig parameter når Jeudan innreder boliger. Vi betaler heller litt mer, og får løsninger som både design- og kvalitetsmessig varer i mange år. Dermed trenger vi ikke investere i kjøkken om ti år. uno form er derfor en langtidssikring for oss.

Oslo Plads
Oslo Plads
Oslo Plads

Leveringssikkerhet

uno form er kjent for sin leveringssikkerhet, og det er også noe Lars Hoffmann nevner som et vesentlig argument:

– Vi har en svært stram tidsplan, derfor har vi ikke plass til forsinkelser eller feilleveranser. Det blir for usikkert hvis for eksempel kjøkkenelementene først skal fraktes fra Italia. Når det gjelder uno form, vet vi at delene produseres i Danmark, og det gir oss den leveringssikkerheten vi trenger til de større prosjektene der vi har mange ansatte. Det er også viktig at det står en større organisasjon bak, da det gir større sikkerhet og fleksibilitet. Med en mindre leverandør ville vi være usikre på om delene ble levert i tide eller om de imøtekommer våre krav.

Leilighetene på Oslo Plads er svært populære, og som Lars Hoffmann avslutningsvis sier:

– Kundene på Oslo Plads kjenner hverandre, og det er vår erfaring at de anbefaler stedet til venner og bekjente. For Jeudan er det en kvalitetssikring og noe de ikke ville gjøre, hvis leilighetene ikke imøtekommer deres forventninger.

Oslo Plads
Oslo Plads
Oslo Plads

Fakta:

Jeudan er Danmarks største børsnoterte eiendoms- og servicevirksomhet.

Konsernet investerer i og driver større kontor-, bolig- og handelseiendommer i København og tilbyr gjennom datterselskapet Jeudan Servicepartner et bredt utvalg av eiendomsrelaterte rådgivnings-, service- og bygningstjenester.

Les mer om Jeudan på: www.jeudan.dk