Nicolinehus

Aarhus Ø
Med sin unike beliggenhet – med småbåthavnen på den ene siden og Havnebadet på den andre – og med sitt unike interiør med markedshall og restauranter, kommer Nicolinehus til å bli et samlingspunkt for hele Aarhus Ø.
Levert

Snekkerkjøkken og bad

Antall

150

Ut fra en visjon om å skape et hus som syder av liv og mangfold, har Bricks A/S sammen med Aart Architects kombinert attraktive private boliger og næringsvirksomhet. Sammen med markedshallen, små spesialbutikker, kafeer, sky-bar og restauranter, danner dette en ramme som gjør at Nicolinehus vil være i bruk både på dagtid og kveldstid.

Arkitekturen henter sin inspirasjon fra de stringente gamle karréene i sentrum, med sin karakteristiske og robuste, røde murstein, og er formet av utsikten over den grønne Riis Skov, det nye havnebadet, den gamle småbåthavnen og byens historiske sentrum. Et uttrykk som er både vakkert og robust, elegant og enkelt. Med fokus på en helt spesiell stofflighet i hver enkelt detalj.

– Vi førte allerede svært tidlig i prosjektet en inngående dialog med uno form-teamet, med Mads Haase i spissen, forteller Peter Kallehave, som er teknisk sjef i Bricks A/S.

– I tillegg til å levere unike kjøkkener til kresne kunder, har uno form også vært en kompetent sparringpartner i utviklingsprosessen når det gjelder gjennomgang av prosjekt og prosjektering, forteller Peter Kallehave.

Nicolinehus
Takhage på Nicolinehus
Nicolinehus

150 individuelle kjøkkener

Leilighetene og rekkehusene i Nicolinehus er på mellom 45 og 300 kvadratmeter, og felles for dem alle er den kompromissløse kvaliteten i hver enkelt detalj. Dette gjelder også valg av kjøkken og bad, der beboerne har hatt mulighet til å sette sitt eget preg på design og materialer. uno form har fremstilt og levert 150 vidt forskjellige kjøkkener, fra den klassiske designkolleksjonen til den nye Copenhagen-kolleksjonen – i kompromissløse materialer som eik og røkt eik og med benkeplater i kvartsitt, Corian og marmor.

– Samarbeidet med Mads Haase har vært helt unikt, forteller Anette Valsted, tidligere administrasjonssjef i Bricks A/S.

– Vi har hatt et svært godt samarbeid med Mads, og han har alltid gjort det lille ekstra som skal til for å få løst oppgavene. Og så gir det en trygghet at Mads alltid er veldig til stede og alltid kvalitetssikrer prosjektet, avslutter Anette Valsted.