Kerteminde Resort

Kerteminde
Beliggenheten et steinkast fra Kerteminde Nordstrand, en innredning der luksus har blitt tenkt inn i alle detaljer og nærhet til både golf, kultur og gastronomiske opplevelser i toppklasse gjør Kerteminde Resort til noe helt spesielt.
Levert

Snekkerkjøkken og bad

Antall

24 bolig

De 24 eksklusivt designede ferieboligene med panoramautsikt over stranden og Kerteminde Bukt oppfyller boligdrømmene til de fleste. Tanken bak prosjektet er at boligen skal fungere som din egen private hotellsuite. Derfor har luksus blitt tenkt inn i alle detaljer, og boligene er innredet i en avslappet nordisk stil som skaper en perfekt sammenheng mellom inne og ute.

Fra de tidlige vårmånedene kan solen nytes på altanen, og når Lacuna-foldedørene mellom terrassen og stuen er foldet sammen, er det fem meter med gratis panoramautsikt over havet fra stuen. Utsikten kan også nytes fra boligens hovedsoverom, som er utstyrt med glassfoldedører mot stuen, slik at det er mulig å nyte havluften og soloppgangen i øst uten å forlate de eksklusive regulerbare sengene fra den lokale Kerteminde-virksomheten Moonbeds.

Alle ferieboligene er utstyrt med et snekkerkjøkken i eik fra uno form. – Ved valg av kjøkken har vi lagt vekt på at det skal være et eksklusivt, skandinavisk design som kan bo i ferieboligen i mange år fremover. For meg er ikke «moderne» en kvalitet, da det ofte virker utdatert etter bare noen få år. Derfor falt valget på uno form og den karakteristiske Classic-modellen – en klassiker som alltid er en vinner, og som er en garanti for bærekraft, fordi lang levetid minimerer forbruk av naturressurser, sier byggherre Kurt Enevoldsen. Classic-designet går igjen i boligens to bad, som også er utstyrt med toalett og armaturer fra Alessi.

Kerteminde Resort
Kerteminde Resort
Kerteminde Resort

Golf og gourmet

Kjøkkenet er perfekt avstemt i farger og stemning i forhold til stuen, som det er en forlengelse av. Dette danner en ramme der familie og venner kan nyte hverandres selskap, også i forbindelse med matlaging.

Du har imidlertid også mange muligheter til å ta en ferie fra matlaging, da Kerteminde byr på både smakfulle gourmetopplevelser på Rudolf Mathis og Great Northern, hygge i Lulu's Cafe & Boutique ved renessansehavnen eller en av de lokale gårdsbutikkene i Kerteminde, som leverer råvarer til flere av de beste gourmetrestaurantene i Danmark. Om våren og sommeren byr Røgeri Hindsholms lille trattoria for eksempel på uteservering av røkeriets delikatesser.

Også utenom sesongen venter det mange opplevelser, enten du vil delta i vannsport, vinterbading eller fotturer. Hvis kulde ikke frister, er det mulighet for en eksklusiv spaopplevelse på Great Northern Spa, som setter nye standarder for design, spainnovasjon og luksus.

Kerteminde Resort

Hensyn til fremtiden

Prosjektet, som er utviklet av Kurt Enevoldsen, består av 24 ferieboliger fordelt på seks bygninger. Med en utvendig kledning av fasadespon av akasietre som utvikler en vakker patina i gråaktige nyanser, og som er vedlikeholdsfritt i opptil 100 år, passer husene naturlig inn i de maritime omgivelsene nær stranden og Kerteminde Marina.

Fremtid klimasikring er tatt i betraktning med den kystnære beliggenheten, og leilighetene er derfor bygget slik at de kan heves hvis vannstanden stiger. – Det er helt klart mer bærekraftig at leilighetene kan endres med klimaet i stedet for å rives, forteller Kurt Enevoldsen, og han legger til at leilighetene inngår i et større miljøprosjekt for Kerteminde Resort og Kerteminde Camping, der det er fokus på solceller, jordvarme og biologisk mangfold.