Kompetent 360° service og prosjektledelse

Med uno form får du en serviceinnstilt samarbeidspartner som legger vekt på høy kompetanse innen rådgivning og profesjonell håndtering av gjennomføringen av prosjektene vi samarbeider på.

Full Service Circle

Hos uno form arbeider vi med en Full Service Circle-tankegang. Dette innebærer at vi oppretter et fast kontaktteam som har full oppmerksomhet på ditt prosjekt. På denne måten kan vi optimalisere vår service til deg fra start til slutt.

Design

Innredning og materialvalg tilpasses til det bestemte prosjektet – og den bestemte boligen der uno form-løsningen skal inngå. Ingen kunder er like. Derfor kan vi tilby boligeiere muligheten til å innarbeide personlige ønsker i innredningen.

Med integrerte hvitevarer kan kjøkkenet bli formfullendt, harmonisk og funksjonelt. Vi er eksperter – også på hvitevarer. Våre visualiseringsverktøy gir fantastiske illustrasjoner i 3D av løsningene for ditt prosjekt. Et verdifullt bidrag til salgsarbeidet.

Rådgivning

Med utgangspunkt i dine ideer, kommer vi med konkrete løsningsforslag til kjøkken, bad og garderobe som kan oppfylle visjonene for ditt prosjekt. Våre kreative rådgivere skaper elegante løsninger som i form og funksjon eksponerer det spesielle utseendet som kjennetegner uno form.

Du kan laste ned 3DS- og DWG-filer av våre produkter til dine prosjekter. uno form er sertifisert innen både både miljø, kvalitet og produksjonsprosesser, og våre produkter er merket med Dansk Møbelkontrols kvalitetsstempel.

Levering og montering

uno form er kjent for sin høye leveringssikkerhet. Vi forstår betydningen av "just in time", og leverer med egne lastebiler på byggeplassen slik at alt er klart etter planen. Våre erfarne montører arbeider raskt og profesjonelt og er fleksible slik at de ikke hindrer andre håndtverkere. Vi kan stå for byggeledelse der uno form-løsninger inngår.

Vår monteringsleder avslutter alle monteringer med kvalitetskontroll. Vi utbedrer raskt ved feil og mangler.

Ettersalg

Dine kunder kan hele tiden supplere med tilbehør fra uno forms store sortiment. Da uno form har vært leverandør til utallige prosjekter siden 1968, forstår vi betydningen av å kunne supplere og yte service til dine kunder i mange år fremover.