Husets opprinnelige kjøkken var lite og mørkt og lå adskilt fra de tre stuene med utsikt over Øresund. Veggen til spisestuen ble derfor revet for å gi plass til den store kjøkkenøya, som gir et sterkt uttrykk midt i rommet med den overdådige karnappen og marmorpeisen sin.

Et Shaker-kjøkken i klassiske omgivelser. Herskapshuset ble bygget i 1906.
Hall i herskapshus med hvite Shaker garderober og Made A Mano fliser
Shaker-kolleksjonen representerer alt Skandinavia er kjent for: tidløs kvalitet, håndverk, enkelhet, bærekraft og estetikk.

Inspirert av beliggenheten ved Øresund

Farger og materialer ble valgt ut basert på boligens beliggenhet ved Øresund og er inspirert av sand, strand og hav. Den grå kjøkkenøya har en benkeplate i hvit, mattslipt kvartsitt med grønnaktige nyanser og en håndsmidd vask i solid messing, som vil patinere vakkert over tid.

Kvartsitt er en naturstein hvis årestruktur minner om marmor, men som har styrken til granitt. Derfor er den motstandsdyktig mot riper og syre fra f.eks. sitroner og eddik.

Kokeplaten på kjøkkenøya er skreddersydd med Gaggenaus 400-serien. Flex-induksjonstopp, gasskokeplater, Teppan Yaki og vifte styres av de opplyste betjeningsknappene i rustfritt stål, som er vakkert innrammet på den loddrette delen av benkeplaten i kvartsitt.

De håndlagde skuffene er laget av massiv eik med fingerskjøter, og uno forms utvalg av eksklusivt tilbehør fullender den funksjonelle opplevelsen.

Et grått luksuskjøkken i et herskapshus nord for København

Hall, bad og garderober er innredet i samme nordiske stil, slik at hele villaen får en gjennomført arkitektonisk helhet. Enkelheten i designet gjør det tidløst og betyr at det passer vakkert inn i både herskapsboliger, patrisiervillaer og nybygg. 

uno forms Shaker-kolleksjon representerer alt skandinavisk design er kjent for: tidløs kvalitet, snekkerhåndverk, enkelhet og estetikk.

Hvitt bad med håndlagde Made a Mano-fliser
TONI Copenhagen Christiansborg
Hvitt bad med Carrara marmor og messingarmaturer fra TONI Copenhagen

Mer informasjonHvor?

Herskapshus nord for København