Rådgivning

Hos uno form stiller vi strenge krav til den profesjonelle rådgivningen vi tilbyr kundene våre. I den lokale uno form-butikken møter du interiørarkitektene våre, som styrer og koordinerer både innredning, produksjon, levering og montering. Dersom du ønsker det, kan uno forms interiørarkitekter være samarbeidspartner på større byggeprosjekter. Derfor gjør vi også mye for å utdanne personalet vårt, slik at de alltid er ajour med de nyeste trendene innen kreativ innredning og funksjon.

Levering

uno form har lang erfaring med å løse oppgaver raskt og profesjonelt. Samtidig tilrettelegger vi logistikken slik at den respekterer byggefirmaets rytme.

Når kjøkkenet leveres, bærer uno forms sjåfører inn alt sammen og kontrollerer samtidig at alt er med, og at det ikke er noen synlige skader. Skulle det likevel være feil eller mangler, garanterer uno forms servicesystem at disse utbedres så snart som mulig..

uno form har spesialisert seg på å sette sammen og styre det samlede kjøkkenprosjektet. Alle uno forms monteringsoppgaver utføres av fast tilknyttede håndverkere som kjenner alle uno form-produktene inngående. uno forms håndverkere arbeider selvfølgelig gjerne sammen med lokale håndverkere.