New Nordic
Shaker Kitchen

Vi har samlet Shakernes tradisjoner med dagens nordiske formgivning for å skape moderne rom med dype røtter. Resultatet er avslappet luksus i dempede farger, enkle former og rene linjer. Rom hvor øyet og sjelen finner ro.

Inspirasjonen fra Shakerne er dermed sterk. De levde et enkelt liv med godt snekkerhåndverk og skapte møbler som bygget bro mellom det vakre og det praktiske. Den tradisjonen ønsker vi å holde levende.

Forfølg lidenskapen
- eller fortreng den

«Det finnes to typer mennesker: De som forfølger lidenskapen – og de som fortrenger den. Og hvordan vet jeg dette? Det vet jeg fordi jeg kjenner dem begge fra min egen kropp. Den ene var nemlig i ferd med å ta livet av meg – og den andre ga meg gnisten og nærværet tilbake.

Musikken er og blir min lidenskap, men jeg var kommet så langt bort fra den, at det gikk nedenom med meg. Og det så kraftig at jeg trodde det var slutt. Om det var et kompromissløst kall eller en tiltrengt wake-up call, det er ikke så viktig: Jeg overlevde, fordi jeg lyttet til det.

I det lyset kom det som en slags velsignelse. Jeg valgte det bort og fikk lidenskapen tilbake som en gave som bare fortsetter å gi.»

uno form S-Series

Dette kjøkkenet er utført i en monokrom fargeskala og utstråler en tidløs luksus i nordisk shakerstil.

uno form S-Series

Helhetsinntrykket er lett og luftig, noe som understrekes av enkle håndtak og tilbehør i messing som forener kjøkkenets materialer i en varm komposisjon.

uno form S-Series

Benkplaten i naturstein, Jura Polar Blau, forsterker inntrykket av enkel eleganse.

Inspirert av enklere tider, skapt for moderne mennesker

Atmosfæren i disse kjøkkenene er inspirert av enklere tider for å skape rammene rundt glede for moderne mennesker. Fargene er valgt for å gi familien ro til å nyte et frirom i en ellers hektisk hverdag. Innredningen er ment å gi overskudd til å lage mat i ro og mak, selv om dagens samfunn roper etter raske løsninger.

colours & materials

customize the experience

Kvalitet koster, men koster det så mye som du tror?

uno form S-Series

Enda enklere

Vinkelkjøkken med god plass til både matlaging og gjestfrihet. Fargene steingrå og kiselgrå kombineres med benkeplate og bordvitrine i røkt eik, samt komposittsteinplate i fargen Coral Clay. Den nyfortolkede laboratorievasken i børstet messing står i knivskarp kontrast til de dempede fargene, slik at kjøkkenet får en særpreget karakter.

De høye oppbevaringsskapene har god plass til servise og matvarer bak glassdører i råglass. Kosekroken med sitteplass og pute i mørkebrunt skinn blir nok favorittplassen.

Oplev Shaker hos uno form. Klikk her for å finne din nærmeste showroom.

Når alt er på plass og for hånden, er det moro å lage mat. Derfor tilbyr vi mange forskjellige skuffeinnredninger som passer til enhver families liv på kjøkkenet.

uno form har gjort det enda enklere å velge skuffesystem, med en kryssfinérskuffe i bjørk som standard eller skuffe i fingerskjøtet massiv lønn som tilvalg. Begge er utstyrt med fullt uttrekk og soft-close.

uno form S-Series

Kryssfinérskuffe

uno form S-Series

Skuffe i massiv lønn