Først fant jeg kurven, så oppfant vi kjøkkenet

Reflect Kitchen by Søren Rose
Interior designer, New York

Reflect sketch - kurven | unoform

Den perfekte kurven er selve plottet i historien om Reflect. Det er når dagslyset møter kurven at magien oppstår; og det er når skiftende lyssetninger i løpet av døgnet treffer kjøkkenets vakkert formede overflater, at det foranderlige skyggespillet dannes.

var å finne den perfekte kurven, og da vi hadde kommet frem til den, fant vi produsenten som kunne sette den ut i livet. Men det kan jo hvem som helst si. Kom og opplev det.

En forskjell som ikke kan forveksles.

Forestillingene om hvordan et kjøkken skal se ut, ligger temmelig fast. Faktisk så fast at onde tunger påstår at mange kjøkkener ligner hverandre til forveksling; i hvert fall ved førsteinntrykket.

Tresortene og skuffestørrelsene veksler, fargesettingen på frontene og laminatene varierer – og selvfølgelig setter valget av hvitevarer, armaturer og benkeplater sitt personlige preg på ethvert kjøkken. Men i grove trekk er det bare variasjoner over samme tema.

Slik kan det i hvert fall fortone seg ut fra en overflatisk betraktning, for så snart man går tettere på og trekker ut skuffene, trer kvalitetsforskjellen tydelig frem.

Kurven knekket koden
En gang imellom skjer det imidlertid noe som rokker grunnleggende ved vår forestilling om hvordan et kjøkken kan se ut. Og i dette tilfellet var det noe så enkelt som en kurve som knekket koden.

Reflect Kitchen er nemlig unikt ved første blikk – og kurven tåler i høy grad også et nærmere ettersyn.

Kurven hadde funnet sitt kjøkken.

Reflect Røget Eg | unoform

Kvalitet koster, men koster det så mye som du tror?

Overflaten forvandler kurvenes visuelle virkning.
Og forskjellen er ikke bare overfladisk.

Det er når dagslyset treffer kurven at magien oppstår – og det er når døgnets skiftende lyssettinger møter frontenes vakkert formede overflater at det forunderlige fargespillet utfolder seg.

colours & materials

Copenhagen Collection - Eg

Èn eksklusiv tresort.

Det er med kompromissløse kjøkkener som det er med komplekse viner: De forandrer seg i timene etter at de er tatt hull på – og de beste blir bedre og vakrere med tiden.

Disse beundringsverdige egenskapene trer tydelig frem i våre eikekjøkkener, som alle er produkter av utsøkte, raffinert bearbeidede materialer som står hele løpet ut og gir deg et årgangskjøkken som vitner om levd liv.

Fargene er forskjellige, men fundamentet er det samme.

Og fundamentet er like solid som overflatene er silkemyke og elegante – og så motstandsdyktige at du kan vinke fettete fingre farvel. Du kan velge mellom 7 laminatfarger som alle er vist på denne siden – og som veksler mellom ytterpunktene svart og hvit. De supermatte laminatene er i absolutt toppklasse og er fullt på høyde med det øvrige håndverket.

Reflect | unoform

created with passion

uno form er individuell luksus for de kresne. På vårt snekkeri i Danmark blir hvert eneste stykke tre snudd, dreid, vurdert og tatt vare på av lidenskaplige fagfolk. Erfarne håndverkere, som stadig blir varme om hjertet ved synet av et velutført stykke snekkerarbeid - som hver dag drives av viljen til å skape feilfri helheter og eksklusive detaljer, som hver for seg er med på å gi uno form liv. Og sjel.

Reflect Natur Eg | unoform
uno form production
Reflect by Søren Rose | unoform