Copenhagen

Det ultimate kjøkkenet.

Det som skiller den ekstraordinære Copenhagen-kolleksjonen fra det vanlige kvalitetskjøkkenet, er den komplette funksjonaliteten – som ikke bare fungerer ved første øyekast, men også i mange år fremover. Det er kombinasjonen av kompromissløse materialvalg, sylskarp estetikk og krevende design.

Kravene til det arkitektoniske, og håndverket skjerpes, når vi fjerner dørene fra alle skuffer sammen med stort sett alt annet overflødig i designet. Hvorfor? Fordi du sitter igjen med kjernen: Et åpent, nådeløst nakent korpus, som er skåret helt inn til benet, og blottet for øyet. Det finnes ingenting å gjemme seg bak – og vi har ingenting å skjule.

Tvert i mot. Copenhagen-kolleksjonen er en åpenbaring ved første øyekast – og langt inn i fremtiden.

Form, funksjon og fleksibilitet

Den nye kolleksjonen er designet og videreutviklet i Arne Munchs opprinnelige ånd. I alt vi lager og leverer i dag, lever nemlig designfilosofien videre. Akkurat som før, designer vi ikke heller nå, kun unike og kompromissløse kjøkkener. Vi utvikler vakre og fleksible møbler, som skaper estetiske og funksjonelle rom.

Copenhagen-kolleksjonen viser også i høy grad dette prinsippet, men de mange variasjonene.

Uansett om elementene er frittstående eller står mot en vegg, kan du for eksempel velge møbelmoduler med bein i børstet rustfritt stål. Du kan også velge bein i heltre, som kompletterer helheten i tresorten du liker. Eller den klassiske kombinasjonen med praktiske, innebygde sokkelskuffer. Og endelig kan du velge – eller variere med – vegghengte moduler.

Filosofien er den samme, men mulighetene er mange. Form, funksjon og fleksibilitet i topp kvalitet.

Copenhagen Collection
Copenhagen Collection
Copenhagen Collection

Mindre er litt mer

Det er ikke akkurat vanlig mainstream-minimalisme vi snakker om. Vi snakker om en levende, men likevel stramt utviklet designfilosofi, hvor de få formede håndtakene, og funksjonelle detaljene vises tydeligere på den lekre forenklede bakgrunnen.

Copenhagen Collection
Copenhagen Collection

De massive tre-skuffene i eik, røkt eik, ask eller valnøtt, er et typisk eksempel på dette. Uten å forstyrre det vakre, formfulle visuelle bildet, kan du kombinere flere skuff-konfigurasjoner og formater. Og dette kan du, for uansett hvilke størrelser du kombinerer, så er de håndlagede hjørnene på skuffene flyktende, og fremstår som symmetriske. Et annet, meget funksjonelt eksempel er de skjulte, lekkert avrundede grepkantene, som gjør åpning og lukking av skuffene enkelt.

Djevelen ligger som kjent i detaljene, men vi må huske helhetsinntrykket som gjør Copenhagen-kolleksjonen til en estetisk nytelse – før vi fordyper oss i flere detaljer.

Kvalitet koster, men koster det så mye som du tror?

Kompromissløse materialevalg,
knivskarp estetikk

customize the experience

created with passion

uno form er individuell luksus for de kresne. På vårt snekkeri i Danmark blir hvert eneste stykke tre snudd, dreid, vurdert og tatt vare på av lidenskaplige fagfolk. Erfarne håndverkere, som stadig blir varme om hjertet ved synet av et velutført stykke snekkerarbeid - som hver dag drives av viljen til å skape feilfri helheter og eksklusive detaljer, som hver for seg er med på å gi uno form liv. Og sjel.

uno form production
uno form production
uno form production