En dansk møbelklassiker

I Danmark kan de det å forene gode håndverkstradisjoner med visjonær formgivning. Det er uno form et glimrende bevis på.

Som det originale, danske designkjøkkenet inngår uno form i rekken av danske møbelklassikere som med banebrytende design og et ønske om forandring har lagt grunnlaget for dansk designkultur.

Den geometriske presisjonen i uno forms grunnmodul, som bygger på klassiske, arkitektoniske idealer, skaper et interiør i balanse. Uttrykket er lett og minimalistisk. De rene linjene i uno form-kjøkkenet hever det over trender som kommer og går. Samtidig er fleksibiliteten og funksjonaliteten til de kvadratiske modulene fortsatt uovertruffen – de kan snus og vendes på etter brukerens behov, ønsker og rommets innredning.

Det er originalt kjøkkendesign med perfeksjon fra sokkel til overskap. Og som enhver annen designklassiker har konseptet vårt skapt grunnlag for en lang rekke andre designkjøkkener, inspirert av uno forms rene, funksjonelle linjer.

Selv om vi holder fast på Arne Munchs grunnidé fra 1968, så utvikler vi produktet hele tiden. Vi tilføyer jevnlig nyheter til uno forms sortiment, på samme måte som vi selvsagt løpende utvikler eksisterende innredningsdeler – både når det gjelder funksjon og visuelle detaljer.

uno form er innebegrepet på bærekraftig design. Tidløst. En original.