Et unikt produkt
som forsterker profileringen av ditt byggeprosjekt

C-Serien fra uno form er selve arven vår. Mer enn fire årtier med respektfull utvikling av kjøkkensystemet som Arne Munch skapte i 1968. De tre viktigste signaturelementene er de kvadratiske elementene, de fingertappede frontrammene og lamellskuffefrontene.

U-Serien og I-Serien handler begge om renhet og ro for øye og sinn. Våre designere har hatt fokus på å skape et arkitektonisk uttrykk der minimalisme og enkelthet er gjennomgående temaer – tolket på hver sin estetiske og vakre måte. En følelse av perfeksjon og skjønnhet i sine reneste form.

Optimal frihet til å skape orden. De mange ulike elementene for fleksibel innredning av skuffene er alle planlagt, designet og produsert av uno form. Unnfanget av innovasjonen og kompromissløsheten som har vært vårt varemerke i mer enn 45 år.

uno form bad

Bad

uno forms kompromissløse design fås også til både bad og garderobe. Det gir mulighet for å skape et sterkt individuelt uttrykk, utført i de beste materialer i hele boligen. Ned til den minste detalj. Gjennomført, eksklusivt og overbevisende i sitt enkle og elegante design.

Walk in-garderobe fra uno form

Garderobe