Et unikt produkt
som forsterker profileringen av ditt byggeprosjekt

Classic fra uno form er selve arven vår. Mer enn fire årtier med respektfull utvikling av kjøkkensystemet som Arne Munch skapte i 1968. De tre viktigste signaturelementene er de kvadratiske elementene, de fingertappede frontrammene og lamellskuffefrontene.

Det som skiller den ekstraordinære Copenhagen-kolleksjonen fra det vanlige kvalitetskjøkkenet, er den komplette funksjonaliteten – som ikke bare fungerer ved første øyekast, men også i mange år fremover. Det er kombinasjonen av kompromissløse materialvalg, sylskarp estetikk og krevende design.

Avantgarde handler om renhet og ro for øye og sinn. Våre designere har hatt fokus på å skape et arkitektonisk uttrykk der minimalisme og enkelthet er gjennomgående temaer – tolket på en estetisk og vakker måte. En følelse av perfeksjon og skjønnhet i sin reneste form.

Vi har samlet Shakernes tradisjoner med dagens nordiske formgivning for å skape moderne rom med dype røtter i Shaker-kolleksjonen. Resultatet er avslappet luksus i dempede farger, enkle former og rene linjer. Rom hvor øyet og sjelen finner ro.

Optimal frihet til å skape orden. De mange ulike elementene for fleksibel innredning av skuffene er alle planlagt, designet og produsert av uno form. Unnfanget av innovasjonen og kompromissløsheten som har vært vårt varemerke i mer enn 45 år.

uno form bad

Bad

uno forms kompromissløse design fås også til både bad og garderobe. Det gir mulighet for å skape et sterkt individuelt uttrykk, utført i de beste materialer i hele boligen. Ned til den minste detalj. Gjennomført, eksklusivt og overbevisende i sitt enkle og elegante design.

Walk in-garderobe fra uno form

Garderobe