less is more

Nordisk og minimalistisk. Avantgarde er den enkle og minimalistiske serien fra uno form, kjennetegnet ved de rene og systematiske linjene i kjøkkenet.

Elegante paneler rammer inn elementene i kjøkkenet og skaper et fullendt interiør i balanse. Avantgarde tilbyr full «håndtaksløshet» med enten mekanisk trykkeåpning eller elektrisk servodrive, og kan dermed fremstå som fullt ut skulpturelt og rent i designuttrykket. Det er også mulig å velge Avantgarde med det vakreog funksjonelle, innfreste håndtaket i fronten.

Når det gjelder kunsten min, kan jeg ikke akseptere kompromisser

 

Setningen uttrykker den disiplin og betingelsesløse dedikasjon som – blant annet – preger Eske Kaths innfallsvinkel til malerkunsten. «For like lite som jeg tror på et guddommelig kunstnerkall, kjøper jeg klisjeen om det hardt plagede kreative geniet. Arbeidsgleden overstiger smerten; lysten er langt større enn de lidelsene som av og til kommer, kan du si. Helt inn til ryggmargen vet jeg at jeg verken kan unnvære den halvt selvoppslukende, halvt frigjørende følelsen under prosessen – eller de kompromissløse kampene med verkene før ferdigstillelsen. Men når det er sagt, ville jeg lyve hvis jeg sa at det ikke er krevende. Jeg vil ikke si at jeg setter livet på spill for en stringent strek. Men det er like før. For jeg stopper først når jeg har funnet den, og jeg gir aldri slipp på verket før den sitter som den skal».

Avantgarde køkken, uno form
No Compromise - uno form

Herskapsvilla

Avantgarde

Den nordiske naturen - vannet, treet, lyset og luften - har gjennom årtier hatt avgjørende innflytelse på uno forms selvoppfattelse. Vi lever av å leve med naturen. Av å tolke den, respektere den og gi den nye uttrykk. Og vi kan ganske enkelt ikke få nok av godt utførte snekkerdetaljer i vakkert tre.

Med Avantgarde har vi invitert den nordiske naturen inn. Også i designet. Du kan derfor velge mellom malte overflater og naturlig finér, som sammen med de mange gjennomførte detaljene i tre gir ditt uno form-kjøkken det helt riktige uttrykket. Naturlig. Og tvers gjennom ekte.

U-Series Glacier White | uno form

Kvalitet koster, men koster det så mye som du tror?

essence of purity

Med Avantgarde har vi klart å skape en fullendt arkitektonisk harmoni. En helhet hvor de vakkert innrammede elementene, og de nøye definerte avstandene mellom frontene visker ut grensen mellom kjøkken og møbel.
Og hvor disponering, funksjonalitet og estetikk går opp i en høyere enhet. Blikkfang. Fryder.

colours & materials

customize the experience

Når alt er på plass og for hånden, er det moro å lage mat. Derfor tilbyr vi mange forskjellige skuffeinnredninger som passer til enhver families liv på kjøkkenet.

uno form har gjort det enda enklere å velge skuffesystem, med en kryssfinérskuffe i bjørk som standard eller skuffe i fingerskjøtet massiv lønn som tilvalg. Begge er utstyrt med fullt uttrekk og soft-close.

uno form S-Series

Kryssfinérskuffe

uno form S-Series

Skuffe i massiv lønn

created with passion

uno form er individuell luksus for de kresne. På vårt snekkeri i Danmark blir hvert eneste stykke tre snudd, dreid, vurdert og tatt vare på av lidenskaplige fagfolk. Erfarne håndverkere, som stadig blir varme om hjertet ved synet av et velutført stykke snekkerarbeid - som hver dag drives av viljen til å skape feilfri helheter og eksklusive detaljer, som hver for seg er med på å gi uno form liv. Og sjel.

uno form production
uno form production
U-Series Avantgarde | uno form