Inspirerende idéer
til garderoben din

Innred garderoben din med uno form og skap et gjennomgående
design i hele boligen din. Enten du trenger en liten garderobe
i gangen eller en luksuriøs walk-in-garderobe på soverommet, kan du
finne inspirasjon i vårt brede sortiment med klassiske garderobeskap,
skyvedørsgarderober, luksuriøse walk-in-løsninger og eksklusive
koffertbord med håndsydd skinntopp.

5 innredningstips til den perfekte garderoben

Drømmer du også om den perfekte garderoben? Få arkitekt og interiørdesigner Mathilde Elisabeth Larsens innredningstips til garderoben din. «Vi gir kjøkkenet, gangen og stuen mye oppmerksomhet når vi innreder hjemmet vårt, men garderoben får ikke alltid den oppmerksomheten den fortjener», sier Mathilde. «Garderoben må løse en praktisk oppgave og skal ta opp så lite plass som mulig, men romme mye. Jeg anbefaler alltid å finne en balanse, slik at det for eksempel lages plass til en reol som skal vise frem favorittskoene, designervesken eller parfymen. Garderoben er din egen selvfornøyelse – og vi fortjener denne hverdagsluksusen», avslutter Mathilde Elisabeth Larsen, uno form Aarhus.

1. Førsteinntrykket
Skap et vakkert førsteinntrykk med de åpne Classic-garderobene i gangen. Innred skuffene med fingerskjøtede uno form kryssfinerkassetter i bjørk for å holde orden i nøkler, luer, votter, osv.

2. Oppbevaringsplass
Vi undervurderer nesten alltid behovet for kleshengerplass, men vi har også klær som vi tar best vare på ved å brette dem. Her er uttrekk den mest optimale løsningen fordi den skaper oversikt og gjør det enkelt å komme til alt. 

3. Inndeling
Inndeling gjør det lettere å finne det du trenger i hverdagen. Med inndelere til for eksempel slips og belter eller kryssfinerkassetter til sokker, får du en enkel oversikt. Kassettene er skreddersydd til uno forms skuffer og fås i to høyder og seks forskjellige størrelser.  

4. Lys
Det er viktig å tenke lys inn i utformingen av garderoben din. Rommets grunnbelysning er sjelden nok, så velg lys i skapene og lysene som peker mot skapene for å bidra til å skape oversikt over alle klærne og skoene.

5. Koffertbord
Med det unike koffertbordet kommer praktiskhet og luksus sammen. Bordet har praktiske skuffer og en håndsydd skinntopp. Skuffene rommer alle tingene du må huske å ha med på forretningsreiser, og inndelerne gir en oversikt over slips, sokker og undertøy.

uno form garderobe
uno form kuffertmøbel

created with passion

uno form er individuell luksus for de kresne. På vårt snekkeri i Danmark blir hvert eneste stykke tre snudd, dreid, vurdert og tatt vare på av lidenskaplige fagfolk. Erfarne håndverkere, som stadig blir varme om hjertet ved synet av et velutført stykke snekkerarbeid - som hver dag drives av viljen til å skape feilfri helheter og eksklusive detaljer, som hver for seg er med på å gi uno form liv. Og sjel.

uno form production
uno form production
uno form production