Badet er hverdagens
tilfluktssted

Velkommen til uno forms verden av bad,
der vi har samlet inspirasjon og designerens
beste råd til deg som skal innrede eller
renovere badet ditt.

Alle uno forms produktserier fås også til badet,
slik at du kan lage en arkitektonisk helhet
i hjemmet. Med utgangspunkt i mer enn 50 år
med klassisk dansk snekkerhåndverk
lager vi hvert eneste bad fra bunnen av
for å matche hverdagen og boligen din.

Designerens råd til badet ditt

Badet har virkelig blitt et tilfluktssted i hverdagen, der vi kan gi oss selv tid og bare nyte. Få designerens råd hvis du drømmer om et nytt bad.

Badet er et rom hele familien bruker mye hver dag. Derfor er funksjonalitet og flyt på badet førsteprioritet når uno forms innredningskonsulenter gir deg råd om det nye badet. "Det er viktig å finne den beste planløsningen og tenke vakre og nøye vurderte oppbevaringsløsninger inn i designet", sier Morten Gylling, uno form Copenhagen.

"Når vi har funnet den mest funksjonelle innredningen, begynner vi å jobbe med materialer. Materialvalget og designet er avgjørende for opplevelsen du får", sier designeren. "Med to av nåtidens mest populære materialer – tre og naturstein – kan du skape et nedtonet og eksklusivt design med stilsikre linjer. Alternativt kan du med polert messing og steingrå toner skape et minimalistisk bad med underspilt luksus. Og med designklassikeren Classic kan du skape et tidløst og estetisk vakkert bad som varer i generasjoner."

"Detaljene er avgjørende, så vi sikrer en helhet med husets arkitektur og velger samtidig materialer som passer til kundens liv. For eksempel krever naturmaterialer mer vedlikehold, men samtidig er de et lite stykke av verden", avslutter designeren.

Bestill et møte med oss og la oss hjelpe deg med å skape et bad for livet.  

uno form bad
uno form bad

created with passion

uno form er individuell luksus for de kresne. På vårt snekkeri i Danmark blir hvert eneste stykke tre snudd, dreid, vurdert og tatt vare på av lidenskaplige fagfolk. Erfarne håndverkere, som stadig blir varme om hjertet ved synet av et velutført stykke snekkerarbeid - som hver dag drives av viljen til å skape feilfri helheter og eksklusive detaljer, som hver for seg er med på å gi uno form liv. Og sjel.

uno form production
uno form production
uno form production