Designklassiker til spesialpris

Arne Munch designet det første Classic-kjøkkenet i 1968 ut fra en filosofi om at kjøkkenet skal være både vakkert og funksjonelt på samme tid, og samtidig være et tidløst møbel i hjemmet. For å hylle den originale klassikeren tilbyr uno form nå hele Classic-kolleksjonen til en spesialpris i en begrenset periode. Kampanjen gjelder ved kjøp* senest den 31. desember 2023.

Spar 15% på originalen

Arne Munchs originale designklassiker fra 1968 fås i hvit ask, eik, røkt eik, sort eik, valnøtt og et nøye utvalg av laminatfarger.

Før fra 232 000 kr. 
Nå fra 197 200 kr. 

Prisen er inkl. mva for den viste opstillingen i eik (prisgruppe 2) og er inkluderer ikke benkeplate, vask, blandebatteri, hvitevarer og montering.

*Tilbuddet gjelder uno form-produserte varer ved kjøp senest den 31. desember 2023 og levering senest den 31. mars 2024. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Inspirasjon

Her finner du noen eksempler på innredning av kjøkken, bad og garderobe med Classic-kolleksjonen. 

Kom innom oss for å få mer informasjon om tilbudet og la oss komme med et innredningsforslag til ditt spesifikke prosjekt. Bestill et designmøte med oss her

Designeren bak

Arne Munch

(1925–2010)

Classic, som er den opprinnelige og klassiske serien fra uno form, ble tegnet av Arne Munch i 1968 og har vært i uavbrutt produksjon siden den gang. 

Arne Munchs grunnleggende idé var en kube på 60 x 60 x 60 cm som kan kombineres på mange ulike måter. Med utgangspunkt i arkitektoniske idealer skapte han et snekkerkjøkken med geometrisk presisjon som skaper balanse og ro i innredningen. 

Classic bygger på filosofien fra produksjon av danske kvalitetsmøbler, og derfor er dørene på Classic overfalset. Dette gjør dem tettsluttende og understreker den elegante designen. De klassiske rammene i heltre, de fingerskjøtede skuffene og spilene i heltre er karakteristiske for designet, som i dag regnes som en klassiker. 

Siden den danske designeren Arne Munch designet det originale Classic kjøkken i 1968, har uno form vært dedikert til å lage skreddersydde kjøkken.

Farger

Ask

Eik

Røkt Eik

Valnøtt

Sort Eik

Sno white

Polar white

Folkestone

Fog

Mouse

Graphite

Diamond black

Premium White

Cashmere Grey

Beige Arizona

Castoro Ottawa

Stone Grey

Mushroom Grey

Rosso Jaipur

Verde Comodoro

Cacao Orinoco

Blu Fes

Black